Sport5. februar 2024 (opd. 5. februar 2024)

Danmark tester formen mod Sverige og Norge

Det danske herrelandshold spiller to testkampe mod Sverige og Norge kort før sommerens EM-slutrunde, det oplyser DBU
Superstjernen gæster Brøndby Stadion til juni, men skal ikke selv med til EM, da Norge ikke lykkedes med at kvalificere sig. 
Superstjernen gæster Brøndby Stadion til juni, men skal ikke selv med til EM, da Norge ikke lykkedes med at kvalificere sig.
 Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix

Det danske fodboldlandshold skal møde Sverige og Norge i to testkampe kort før sommerens EM-slutrunde. Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på hjemmesiden fordanmark.dk.

Danmark skal møde Sverige i en kamp i Parken 5. juni, mens Norge venter tre dage senere på Brøndby Stadion.

Landstræner Kasper Hjulmand ser frem til kampene mod de nordiske naboer kort før EM-slutrunden, der spilles i Tyskland.

- Det er to meget attraktive kampe mod modstandere på sportsligt højt niveau. Vi vil blive matchet og udfordret af to hold, som begge har mange offensive spillere på absolut topniveau.

- Samtidig er det fantastisk, at det er lykkedes at sikre to brag mod vores nordiske venner her i Danmark foran vores egne fans.

- Vi vil gøre alt for at give dem to gode oplevelser inden EM, og det er samlet en rigtig god optakt til slutrunden, siger Kasper Hjulmand.

Danmark skal til EM møde Slovenien, England og Serbien i det indledende gruppespil. Kampene spilles i byerne Stuttgart, Frankfurt og München.

Den første EM-kamp bliver mod slovenerne i Stuttgart 11. juni.

Sponsoreret indhold