Sport26. januar 2023

Dani Alves er medejer af dansk firma – klapper i om fængsling

Den tidligere Barcelona-stjerne ejer en andel af det danske sportsmærke Liiteguard
Dani Alves har været en del af ejerkredsen i Liiteguard siden april 2022.
Dani Alves har været en del af ejerkredsen i Liiteguard siden april 2022.
 Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

Det var et stort scoop for det danske sportsmærke Liiteguard, da de i september kunne annoncere, at den brasilianske stjernefodboldspiller Dani Alves havde købt sig ind i firmaet.

Nu er begejstringen knap så stor, efter den tidligere Barcelona-stjerne er blevet varetægtsfængslet for at have begået et seksuelt overgreb.

Liiteguard vil ikke forholde sig til, hvad beskyldningerne betyder for deres samarbejde med superstjernen, da SE og HØR kontakter dem.

– Vi har ingen kommentarer til det, mens sagen pågår. Vi forholder os ikke til det, før der er en afklaring i sagen, så vi ved, hvad der er op og ned, siger Christopher Geertsen, ejer af Liiteguard.

Den tidligere Barcelona-, PSG- og Juventus-spiller købte sig ind i det aarhusianske selskab tilbage i april, efter han prøvede deres støttestrømper, som Dani Alves fik anbefalet af sine daværende holdkammerater i PSG Neymar og Kylian Mbappé.

Dani Alves var så begejstret for strømperne, at han købte sig ind i firmaet og ejer nu mellem fen og ti procent af Liiteguard. Men om han bliver ved med det, efter beskyldningerne om overgreb er endnu uvist.

Overgrebet skulle være sket i december sidste år på en natklub i Barcelona. Her skulle fodboldspilleren have rørt en kvinde under hendes undertøj, uden hun havde givet samtykke, noget som Dani Alves selv afviser at have gjort.

Ikke desto mindre indgav kvinden en anmeldelse til politiet, og den tredobbelte Champions League-vinder blev herefter varetægtsfængslet.

En dommer har besluttet, at han skal forblive bag tremmer, og at han ikke kan løslades mod kaution.

Sponsoreret indhold