Sport20. marts 2023(opd. 20. marts 2023)

Cykelrytteren Casper Phillip Pedersen køber lækker lejlighed med sin forlovede: Koster seks millioner kroner

Parret opgraderer voldsomt i privaten på Østerbro i København
Casper Pedersen har imponeret siden skiftet til Soudal Quick-Step ved årsskiftet. Nu kan han også imponerede naboerne i dette fornemme kvarter, når han "hyggetræner" på sine fridage i København.
Casper Pedersen har imponeret siden skiftet til Soudal Quick-Step ved årsskiftet. Nu kan han også imponerede naboerne i dette fornemme kvarter, når han "hyggetræner" på sine fridage i København.
 Foto: Belga/SIPA/Ritzau Scanpix/Skråfoto

LÆS OGSÅ: Mads Laudrup køber luksuslejlighed – får vild udsigt til havnen

Casper Phillip Pedersen, 27, omsætter nu en del af den succes, han har i benene, til mursten.

Helt nøjagtigt seks millioner kroner har den kendte cykelrytter og hans forlovede, Malene Østergaard Rasmussen, 27, smidt for deres kommende 117 kvadratmeter store lejlighed på Østerbro.

De overtager lejligheden 1. april.

Og der er tale om en markant opgradering for parret, som i dag bor i en 77 kvadratmeter stor lejlighed, ligeledes på Østerbro.

Deres kommende hjem ligger således lækkert på 5. sal med udsigt over bydelens smukke tage. De får også fire værelser i ejendommen, som stammer fra 1894.

De kan glæde sig over, at stedet har været igennem en større ombygning i 2014.

Her blev der blandt andet lagt nye massive plankegulve. Ifølge ejendomsmægleren fra EDC giver stedet også adgang til alt fra Søerne til Kastellet, Kongens Have og "den pulserende, indre by".

Casper Pedersen ejer i øvrigt fortsat en mindre lejlighed fra sin tid i Odense. Den betalte han 1.250.000 kroner for tilbage i 2019.

Til dagligt kører den 27-årige cykelrytter for det belgiske hold Soudal Quick-Step, som skiftede til fra Tam DSM ved årskiftet. Også danske Kasper Asgreen og Michael Mørkøv er på kontrakt hos belgierne.

På trods af at Casper Pedersen og Malene kan glæde sig over den nye lejlighed, så er han netop blevet syg og set sig nødsaget til at melde afbud til klassikeren Brugge-De Panne, der køres onsdag.

Sponsoreret indhold