Sport16. november 2022

Cristiano Ronaldo efter tragisk tab: – Det sværeste øjeblik nogensinde

Den verdenskendte fodboldstjerne og hans kæreste Georgina Rodriguez mistede i foråret deres nyfødte søn
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo og kæresten Georgina Rodriguez gennemgik tidligere på året den værste smerte, som enhver forælder kan forestille sig.
 Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Det var vældig trist besked, som fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, 37, kunne dele med sine mere end 495 millioner følgere i april.

Parret ventede sig tvillinger, en dreng og en pige, men det var kun deres lille pige, der overlevede fødslen.

– Det er den største smerte, som enhver forælder kan føle, lød det blandt andet fra Ronaldo, der nu i et nyt interview med Piers Morgan ifølge TMZ kan sætte flere ord på det hjerteskærende tab.

Ronaldo beskriver i dag tabet som et af en af de værste øjeblikke, han nogensinde har haft.

– Det er muligvis det sværeste og værste øjeblik, jeg har haft, siden jeg mistede min far, fortæller han.

Han understreger videre i interviewet, at hverken han eller Georgina, 28, på noget tidspunkt rigtigt forstod, hvorfor deres søn blev revet væk fra dem.

– Både Georgina og jeg havde svære øjeblikke, fordi vi ikke forstod eller stadig forstår, hvorfor det skete for os. Det var meget, meget svært for os at forstå, hvad der skete i den periode i vores liv, lyder det videre fra ham.

Men trods den enorme smerte, som parret følte, så var de to ligeledes fyldt med lykke over, at deres datter Bella Esmeralda var kommet til verden.

– Jeg prøver nogle gange at forklare det til min familie og tætte venner. Men de siger; “Jeg har aldrig følt mig så glad og trist på samme tid”.

– Det er virkelig svært at forklare, så svært. Du ved ikke, om du græder, eller om du smiler. For du ved ikke rigtig, hvordan du skal reagere. Du ved ikke, hvad du skal gøre for at være helt ærlig.

Udover datteren Bella Esmeralda, så er Cristiano Ronaldo og kæresten ligeledes forældre til datteren Alana Martina, der kom til verden i november 2017.

Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez
Kort efter hjemkomsten fra hospitalet med datteren Bella, kunne Georgina Rodriguez dele det første billede af den lille familie samlet.
 Foto: Instagram

Ronaldo selv er desuden far til sønnen Cristiano Jr., der kom til verden i 2010, mens han i juni 2017 blev far til tvillingerne Eva og Mateo, der kom til verden ved hjælp af en rugemor.

Sponsoreret indhold