Sport24. oktober 2023

Christina Wildbork sælger luksushybel

Efter to år på en af landets mest attraktive adresser skiller den tidligere håndboldspillere Christina Wildbork sig af med eftertragtet luksusbolig
Christina Wildbork har senest spillet for København Håndbold.
Christina Wildbork har senest spillet for København Håndbold.
 Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter to og et halvt års ejerskab sælger håndboldspilleren Christina Wildbork sin lejlighed på den attraktive Værnedamsvej i latinersprækken mellem Frederiksberg og Vesterbro.

Den 28-årige forhendværende ligaspiller vil have 11.995.000 kr. for den 147 kvadratmeter store bolig, der ligger på 3. sal - højt hævet over hyggelige caféer, restauranter og specialbutikker.

Da Christina Wildbork for to år siden købte lejligheden var prisen "kun" 8.295.000 kr.

Den 174 centimeter høje skarpskytte har senest spillet for København Håndbold, men for et år siden blev hun fritstillet - ifølge klubbens direktør Louise Svalastog fordi klubben ikke kunne tilbyde hende den spilletid, som hun ønskede.

Christina Wildbork, som også har spillet for franske Le Havre, er dog ikke afhængig af at skulle tjene penge på sin sport.

For det første står den tidligere U19-landsholdsspiller ved salget af lejligheden til at score en fortjeneste på 3,7 mio. kroner.

For det andet er hun som den ene af tre medejer af familiefirmaet Wildbork Holding ApS., som i 2021 lavede et overskud på over 88 mio. kroner. Sidste år var der et underskud på en halv million kroner, men egenkapitalen er stadig på mere end 92 mio. kr.

Wildbork er ikke bleg for at vise sin veltrænede krop frem. Således medvirker hun i bogen "100 Great Danes", hvor en række kvinder har ladet sig fotografere nøgne.

Christina Wildbork har tidligere været kæreste med fodboldspilleren Jacob Bruun Larsen, som overtog Philine Roepstorff efter Nicklas Bendtner.

Se Wildborks vilde lejlighed her.

Sponsoreret indhold