Sport8. september 2023

Christian Eriksen og Yussuf Poulsen uenige om mål: Tror ikke på ham

Yussuf Poulsen snittede et indlæg fra Christian Eriksen i mål, mener han. Eriksen anerkender ikke berøringen
Yussuf Poulsen og Christian Eriksen er uenige om, hvem der egentlig scorede Danmarks 4-0-mål.
Yussuf Poulsen og Christian Eriksen er uenige om, hvem der egentlig scorede Danmarks 4-0-mål.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Scorede Christian Eriksen eller Yussuf Poulsen Danmarks mål til 4-0 over San Marino i torsdagens EM-kvalifikationskamp i Parken?

Christian Eriksen mener, at hans knaldhårde indlæg strøg direkte i mål, mens Yussuf Poulsen hævder, at han snittede bolden, før den strøg ind bag en forvirret sanmarinesisk målmand.

– Jeg tror, at jeg snittede bolden med håret, men om det så tæller som en del af kroppen, ved jeg ikke, siger Yussuf Poulsen efter kampen.

I Parken blev Christian Eriksen udråbt som målscorer over højttalerne. På sin hjemmeside krediterede Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) først Yussuf Poulsen, men ændrede det siden til Christian Eriksen.

Sådan bør det også være, mener fynboen.

– Yussuf startede med at sige, at han rørte den med håret, men det tror jeg ikke på. Jeg skal nok tage den, for det var også på tide, siger Eriksen til TV 2.

Yussuf Poulsen er ikke overrasket over, at Eriksen hårdnakket står fast på at blive noteret for scoringen, og det lever Poulsen også fint med.

– Selvfølgelig tager Christian æren, det gør han altid. Han vil have så mange mål som muligt. For mig at se må han gerne tage den, det er ikke så vigtigt for mig, siger Yussuf Poulsen.

– Det var et godt indlæg, for det var svært både for mig, forsvarsspilleren og målmanden at komme ordentligt på bolden, tilføjer han.

Søndag skal Danmark spille på udebane mod Finland i en EM-kvalifikationskamp.

Sponsoreret indhold