Sport20. april 2023

Chokmelding: Stine Larsen er ude resten af sæsonen

En knæskade betyder, at sæsonen er slut for landsholdets Stine Larsen
Stine Larsen, der i 2016 blev kåret til årets kvindelige talent, har pådraget sig en slem knæskade.  
Stine Larsen, der i 2016 blev kåret til årets kvindelige talent, har pådraget sig en slem knæskade.
 Foto: Aller Media DK

Med blot tre måneder til VM i fodbold har Stine Larsen pådraget sig en alvorlig knæskade. Hun er ude i resten af sæsonen og misser dermed også VM til sommer.

Det oplyser den svenske fodboldklub Häcken, angriberens arbejdsgiver, på sin hjemmeside torsdag.

I Sverige er fodboldligaen kun tre spillerunder inde i sæsonen, da den følger kalenderåret. Turneringen varer frem til midten af november.

Dermed er 27-årige Stine Larsen ifølge klubbens udmelding tidligst tilbage i slutningen af året. Men der er ikke nogen præcis tidshorisont.

- Det er let at blive ked af det, når jeg tænker på alle de ting, jeg går glip af. Men jeg vælger at fokusere på de positive ting, som venter.

- Jeg er et godt sted med gode mennesker omkring mig. Jeg ved, at jeg kommer tilbage stærkere, siger Stine Larsen til klubbens hjemmeside.

Hun udgik knæskadet efter 36 minutter i mandagens 3-0-sejr ude over Vittsjö. Siden er hun blevet undersøgt, og det har vist sig, at der er tale om en korsbåndsskade.

- Jeg har været gennem det her tidligere, så jeg ved, hvad der venter. Man skal se på det positive, og jeg glæder mig til at komme tilbage på banen igen, siger Stine Larsen.

VM spilles i juli og august.

Sponsoreret indhold