Sport30. januar 2024

Chiefs-træner driller Kelce: Jeg kendte Taylor Swift først

Kansas City Chiefs træner Andy Reid praler af, at han kendte Taylor Swift længe før sangerinden begyndte at date Travis Kelce
Andy Reid er glad for, at Kelce har fundet melodien med Swift. 
Andy Reid er glad for, at Kelce har fundet melodien med Swift.
 Foto: Rob Carr/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Travis Kelce taget i stor kærlighedserklæring til Taylor Swift: – Jeg elsker dig

Travis Kelce og Taylor Swift er på alles læber. Selv NFL-stjernens træner kan ikke dy sig for at tale om powerparret.

Kansas City Chiefs træner, Andy Reid, afslørede forleden, at han faktisk har kendt Taylor Swift i årevis - også længe før hans stjernespiller blev kæreste med popdronningen.

Forleden deltog han i podcasten "Let's Go!" med NFL-legenden Tom Brady, Larry Fitzgerald og Jim Gary. Reid blev spurgt ind til, hvordan det har været for Chiefs, at nye fans er strømmet til takket være den 34-årige sangerinde.

- Ja, hør, hun har været fantastisk, sagde han om Swift, inden han afslørede, hvordan han faktisk har kendt hitmageren i mange år:

- Jeg kendte hende før, fra Philadelphia. Hendes far (Scott Swift, red.) spillede på universitetet i Delaware og var stor fodboldfan og en god fyr. Så der har jeg mødt både ham og hende.

Andy Reid og den 12-dobbelte Grammy-vinders bekendtskab går altså mange år tilbage. Reid afslørede ligeledes, at Travis Kelce ikke blev så glad for at høre, at han ikke var den første fra Chiefs, der mødte hende:

https://imgix.seoghoer.dk/2024-01-30/20240129-173810-l-1920x1280we.jpg
Travis Kelce fejrede søndag sejren over Baltimore Ravens med kæresten Taylor Swift.
 Foto: Patrick Smith/Ritzau Scanpix

- Det var det sidste Trav ønskede at høre, at jeg kendte hende før ham. Hun (Taylor Swift, red.) sagde til ham: "Jeg kender din træner", og han svarede: "Åh, Gud, seriøst", fortæller Reid, der roser både Kelce og Swift:

- Hun er en god pige. Og jeg er glad for Trav. Der har overhovedet ikke været nogen distraktion på den måde. Trav har håndteret det rigtigt, hun har håndteret det rigtigt, og vi ser bare fremad. Så det har ikke været noget problem overhovedet, fortæller Reid om den omtalte romance.

Det var selvsagt en glædens dag for både Andy Reid og Travis Kelce, da Chiefs søndag spillede sig i Super Bowl-finalen.

Efterfølgende blev Kelce mødt på banen af sin superstjernekæresten, der omgående omfavnede og kyssede sin helt. Her blev der også udvekslet store ord mellem de to.

Sponsoreret indhold