Sport1. september 2023

Caroline Wozniacki om mystisk sygdom: Jeg holder mig væk

En mystisk sygdom har allerede påvirket mange spilleres præstationer ved dette års US Open
Petra Kvitova fortalte efter nederlaget til Wozniacki, at også hun følte sig skidt tilpas under turneringen.
Petra Kvitova fortalte efter nederlaget til Wozniacki, at også hun følte sig skidt tilpas under turneringen.
 Foto: ASSOCIATED PRESS/Frank Franklin II

Ons Jabeur var et af de mere højtprofilerede navne, der blev ramt af sygdom i første runde mod Camila Osorio, da hun så ud til at have åndedrætsbesvær og hoste.

Dominic Thiem var nødt til at trække sig efter blot et enkelt sæt, i sin kamp mod Ben Shelton. Thiem viste tegn på træthed og blev også set kaste op få minutter før sin kamp.

Også Wimbledon-kvartfinalisten Chris Eubanks måtte styrte på toilettet midtvejs i tredje sæt mod Benjamin Bonzi. Amerikaneren måtte tage kvalmemedicin under kampen, som han endte med at tabe.

Nu fortæller Caroline Wozniacki om, hvordan hun forsøger at skærme sig fra den omgangssyge, der sender spillerne i knæ i New York:

- Jeg har ikke brugt meget tid på stedet. Jeg kommer her for at træne og spille mine kampe. Det er som regel min rutine. Normalt elsker jeg at være den første på træningsbanerne, og jeg er ude herfra, før alle kommer ind.

- Jeg prøver virkelig at få en masse væske og holde mig sund. Jeg har det ret godt. Så forhåbentlig fortsætter det. Jeg holder mig generelt væk fra folk, der ser syge ud. Men jeg har ikke rigtig set nogen i kvindernes omklædningsrum, der ikke har det godt, fortæller hun.

Wozniacki undgår forhåbentlig bacillerne, så hun er fit for fight, når hun møder amerikanske Jennifer Brady i tredje runde af turneringen.

Kampen starter omkring klokken 21.00 fredag aften dansk tid på Arthur Ashe Stadium.

Sponsoreret indhold