Sport20. marts 2024

Caroline Wozniacki kæmper sig til sejr på trods af skader

Oplever fremskridt med sin fysik og fejrer en tosætssejr i Miami Open. Efter en hård kamp med smerter i storetåen ser hun nu frem mod næste runde med fornyet energi

Caroline Wozniacki mærker fremskridt med de fysiske skavanker i storetå og håndled, der har plaget hende i de seneste dage.

Den danske tennisstjerne fik tirsdag aften en fin start på Miami Open med en tosætssejr over Clara Burel. Og i kølvandet på succesen erklærer hun, at fysikken er i bedring.

- Storetåen føles okay. Den har haft det bedre, men også klart værre. Så det går i den rigtige retning.

- Håndleddet føles meget bedre, og hånden føles meget bedre. Så det er meget positivt, siger Caroline Wozniacki til TV 2 Sport.

Smerterne i den ene storetå var i sidste uges turnering, Indian Wells, så store, at Wozniacki måtte opgive i kvartfinalen mod Iga Swiatek.

Af samme årsag har der været usikkerhed, om hun ville blive klar til Miami Open. Men opgaven i første runde viste sig ikke at byde på de store problemer.

Clara Burel, der er nummer 45 på verdensranglisten, blev blæst af banen i første sæt. Selv om Caroline Wozniacki havde svært ved at afgøre kampen i andet, var hendes sejr ikke for alvor truet.

I næste runde møder hun Anhelina Kalinina fra Ukraine, som er nummer 36 i verden.

Sponsoreret indhold