Sport31. august 2023 (opd. 31. august 2023)

Caroline Wozniacki efter sejr: -Det er grunden til, at jeg er tilbage

Caroline Wozniacki er videre til tredje runde i US Open efter en sejr mod Petra Kvitova
caroline
Tennisstjernen Caroline Wozniacki er i den grad tilbage.
 Foto: Brian Hirschfeld/EPA/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki leverede natten til torsdag dansk tid en fremragende kamp i US Open og slog verdens nummer 11, Petra Kvitova, i anden runde.

Efter to timers spil lød cifrene 7-5, 7-6.

- Det er en fantastisk sejr, der giver en masse selvtillid. At jeg kan spille lige op med Petra og vinde, det betyder meget. Men jeg har altid haft troen på det. Det er grunden til, at jeg er tilbage, siger Caroline Wozniacki på det efterfølgende pressemøde.

- Sejren rangerer højt, for jeg har ikke spillet i over tre år, så det at komme tilbage og vinde mod en af de bedste spillere i verden, er noget jeg er meget stolt over.

- Det er svært at rangere sejren i forhold til andre sejre, da jeg har haft mange gode. Men den betyder meget for mig.

Men overrasket er Wozniacki ikke over, at hun allerede i sin femte kamp efter comebacket var i stand til at spille på sø højt et niveau.

- Ikke rigtig. Jeg tror altid, man har brug for lidt tid til at komme i kampform, men allerede fra min første kamp i Montreal mærkede jeg, at jeg ikke har glemt, hvordan man spiller kamp.

- Det er som en cykel, der er lidt rusten, som lige skal poleres, så er den klar igen, sammenligner den 33-årige Wozniacki.

Tjekken Kvitova var foran 4-2, men derfra var danskeren bedst og spillede med større og større selvtillid.

- Petra er altid en spiller, der laver mange vindere, og der kommer også nogle uprovokerede fejl en gang imellem, men generelt var jeg bare fokuseret på hvert parti uden at tænke for langt frem.

- Efter de første partier blev jeg bevidst om, at vi spillede på Arthur Ashe, og følelsen af, at jeg har spillet derude flere gange, gav mig selvtillid. Jeg har vundet der før, så det føltes meget familiært, forklarer Wozniacki.

Hun skal i tredje runde på fredag møde amerikaneren Jennifer Brady.

Sponsoreret indhold