Sport23. august 2023

Caleb Farleys far død i voldsom eksplosion: Det var som Armaggedon

Robert M. Farleys hus i North Carolina eksploderede. Han blev dræbt, mens en anden blev såret
Eksplosionen har efterladt ejendommen fuldstændig i ruiner.
Eksplosionen har efterladt ejendommen fuldstændig i ruiner.
 Foto: Ritzau Scanpix (AP Photo/Steve Reed)

Faderen til Tennessee Titans cornerback Caleb Farley er død. Han har på tragisk vis mistet livet efter en eksplosion i sit hjem. Det beretter flere internationale medier, bl.a. ESPN og CNN. Robert M. Farley blev kun 61 år gammel.

- Det var ligesom Armageddon. Der kom isolering ud af luften som sne, mursten ned ad gaden og stykker af træ, fortæller en nabo, Pete Schuerger, til CNN.

Huset, hvor eksplosionen skete, tilhører NFL-spilleren Caleb Farley. Eksplosionen skete omkring midnat, hvor lægehjælpen var fremme blot minutter efter. Her kunne de se Christian Rogers - en familieven - forlade det nu kollapsede hus.

Sådan så resterne af huset ud tirsdag morgen efter nattens eksplosion.
Sådan så resterne af huset ud tirsdag morgen efter nattens eksplosion.
 Foto: Ritzau Scanpix (AP Photo/Steve Reed)

Rogers slap levende fra ulykken, men har pådraget sig en hjernerystelse og opholder sig fortsat på hospitalet, beretter ESPN.

Ifølge de amerikanske myndigheder er det med stor sandsynlighed en ophobning af gas, som så er blevet antændt ved et uheld, der har fåresaget eksplosionen.

Hos Tennessee Titans er man meget berørte af tragedien:

- Det vigtigste er, at vi gør alt, hvad vi kan, for at støtte ham følelsesmæssigt. Det er chokerende. Vi er nødt til at fokusere på Caleb og hans familie, siger træner Mike Vrabel.

24-årige Caleb mistede i 2018 sin mor, der tabte kampen til kræften. Nu er NFL-stjernen på tragisk vis uden begge forældre.

- Far, du er en legende. Jeg elsker dig for livet. Det var ikke meningen, du skulle herfra på den måde, skriver Caleb i sin story på Instagram, hvor man på billederne kan se, at en masse mennesker er samlet for at mindes faderen.

Caleb Farley bliver betraget som et stort talent på cornerback-positionen. Han blev valgt som nummer 22 i 2021-draften, men har desværre været ramt af skader.

Sponsoreret indhold