Sport23. april 2024 (opd. 23. april 2024)

Buzzerbeater sænker Los Angeles Lakers og LeBron James

Med en scoring i sidste sekund fuldendte Denver Nuggets et comeback mod Los Angeles Lakers i NBA-slutspillet
LeBron James. 
LeBron James.
 Foto: MATTHEW STOCKMAN/Ritzau Scanpix

Tiden var gået, da bolden svævede i luften. Den røg i kurven, og Denver Nuggets vandt dermed 101-99 over Los Angeles Lakers i NBA-slutspillet.

Scoringen på en såkaldt buzzerbeater stod Denver Nuggets-spilleren Jamal Murray for, og nederlaget efterlod Los Angeles Lakers-spillerne modløse og skuffede.

For Los Angeles Lakers smed undervejs en stor føring i kampen, og i stedet for 1-1 i serien i første runde af slutspillet, står det nu 2-0 til Denver Nuggets. Der spilles bedst af syv kampe.

Jamal Murrays scoring fuldendte et større comeback, da Los Angeles Lakers i tredje periode var foran med hele 20 point.

I hele kampen havde Jamal Murray faktisk problemer med at ramme kurven. Han scorede kun på 9 ud af 24 forsøg, men trods 15 missede forsøg blev han ved med at mærke tilliden fra holdkammeraterne.

- At misse 9, 10, 11, 12, 13, eller jeg ved ikke hvor mange forsøg, og så stadig høre dem sige til mig, at jeg skulle blive ved med at prøve. De blev ved med at have tillid til mig.

- Det var det, der fik mig til at blive ved med at forsøge, siger Jamal Murray om sin buzzerbeater.

LeBron James missede kort forinden den afgørende scoring et forsøg i den anden ende, men ellers havde Los Angeles Lakers-stjernen gjort sit ypperste for at få udlignet i serien med 26 point.

Især i slutfasen scorede LeBron James flittigt og forsøgte at afværge hjemmeholdets comeback. Men det lykkedes ikke.

Los Angeles Lakers-spilleren Anthony Davis blev kampens topscorer med 32 point, mens Denver Nuggets-stjernen Nikola Jokic bidrog med 27 point.

Efter to kampe i Denver skal kamp tre spilles i Los Angeles natten til fredag dansk tid.

Sponsoreret indhold