Sport9. november 2023

Buhråb under FCK-kamp: Ærgerligt hvis det var mod mig

Manchester United-spilleren Rasmus Højlund hørte buhråbene, da han blev udskiftet i Parken
Rasmus Højlund hørte buhråb
Den danske Manchester United-spiller Rasmus Højlund håber ikke, at FCK-fans råbte mod ham, da han onsdag aften hørte buhråb fra tribunerne.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Champions League-kampen mellem FC København og Manchester United bød onsdag aften på masser af drama.

FCK endte med at vinde 4-3 i en kamp, hvor Rasmus Højlund scorede to mål for de engelske gæster.

Da Rasmus Højlund blev skiftet ud efter 84 minutter ved stillingen 3-3, kunne Manchester United-angriberen høre buhråb fra FCK-fansene.

Den danske landsholdsangriber har tidligere spillet for FCK, og han undrede sig over at høre buhråb fra sine tidligere klubs tilhængere.

- Jeg ved ikke, om det var mod mig eller til andre. Men hvis det var mod mig, så synes jeg, det er ærgerligt, for jeg har givet alt for klubben.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis det var rettet mod mig. Men hvis det ikke var til mig, så tager jeg det ikke så tungt, siger Rasmus Højlund.

Da Rasmus Højlund scorede til både 1-0 og 2-0, jublede han over målene. Det havde han slet ikke tænkt over på forhånd.

- Overhovedet ikke. Når jeg scorer, så jubler jeg, det er klart. Og jeg gjorde det ned mod vores egne fans. Så det havde ikke noget med noget at gøre.

- Jeg er jo glad for at score mål, så derfor jubler jeg ned mod vores fans, forklarer Rasmus Højlund.

Han hilste også på sine tidligere kammerater i FCK inden opgøret.

- Jeg synes, det var specielt. Jeg var inde i FCK-omklædningen inden kampen, men som sagt spiller jeg for Manchester United, og jeg håber på, at vi vinder hver kamp, understreger Rasmus Højlund.

Efter de to mål af Højlund og en føring på 2-0 blev Marcus Rashford tildelt et rødt kort for en stempling mod FCK-backen Elias Jelert. Det ændrede kampbilledet totalt.

- Det var dejligt at få lavet to kasser, men når det er sagt, så er det ærgerligt, at vi fik det røde kort. For jeg synes, vi spillede rigtigt godt i de første tyve minutter.

- Selvfølgelig kan den dømmes. Men vi mangler lidt held i øjeblikket. Det er de der ting, hvor vi lige mangler det sidste, mener Rasmus Højlund.

Danskeren har stadig fuld tillid til United-manager Erik ten Hag.

- Ten Hag er en virkelig dygtig træner, og han går op i de mindste detaljer. Han hjælper mig rigtig meget, og han giver mig en masse tro på tingene og støtter mig.

- Jeg tror alle inde i omklædningsrummet støtter ham. Jeg håber, det bare er et spørgsmål om tid. De første 30 minutter er noget af det bedste bold, vi har spillet i den her sæson, mener Rasmus Højlund.

Sponsoreret indhold