Sport27. februar 2023

Brutal video: Smuk MMA-kæmper brækker anklen og sætter den på plads igen

Charisa Sigala, der også er en stjerne på OnlyFans, endte med at tabe kampen
Charisa Sigala endte med at tabe kampen til trods for, at hun selv satte den brækkede ankel på plads igen. Heldigvis har anklen ikke stoppet Sigala med sit arbejde på OnlyFans.
Charisa Sigala endte med at tabe kampen til trods for, at hun selv satte den brækkede ankel på plads igen. Heldigvis har anklen ikke stoppet Sigala med sit arbejde på OnlyFans.
 Foto: Instagram

38-årige Charisa Sigala har ikke heldet med sig i karrieren som ”bare-knuckle-figther”.

Indtil videre er det blevet til tre nederlag, en sejr og en enkelt uafgjort i ringen, hvor hun altså kæmper med de bare næver og intet andet.

Og i weekenden gik det helt galt.

Her blev Charisa Sigala slået i jorden, men det var ikke så meget ansigtet, den var gal med.

I stedet var det anklen, der pludseligt var brækket og ude af position. Det reagerede Sigala dog hurtigt på og satte straks anklen på plads.

SE og HØR advarer om, at videoen kan være voldsom

Heldigvis for den 38-årige kæmper kan hun glæde sig over, at hun stadig kan tjene sine penge til trods for den brækkede ankel.

Privat driver hun nemlig også en OnlyFans-konto, hvor pengene flyver ind.

Og netop den karriere har fået flere til at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor Sigala har lyst til at blive slået til blods i ringen, når ansigtet senere skal vises frem på OnlyFans.

- Hvorfor er det værd at ødelægge dit ansigt og krop? Hvor meget bliver du betalt?

- Lad dog mændene ødelægge deres krop ved at kæmpe.

Til trods for, at Charisa Sigala fik anklen på plads med det samme, måtte hun i kampen se sig slået, da dommeren afsluttede kampen efter episoden.

Charisa Sigala har tidligere selv fortalt, at der ikke er meget smerte indblandet i kampene, men at det derimod var langt mere smertefuldt at føde sin tre børn.

Sponsoreret indhold