Sport27. marts 2023

Bruno Fernandes fik parteret sin elsker og fodret hende til hundene: Nu har han fundet en ny fodboldklub

Den brasilianske målmand var tæt på et stort skifte til AC Milan, da fængselsdommen faldt
38-årige Bruno Fernandes de Souza har fundet sig en ny klub til trods for, at han har siddet i fængsel. Dømt for at have været med til at planlægge det grusomme mord på Eliza Samudio.
38-årige Bruno Fernandes de Souza har fundet sig en ny klub til trods for, at han har siddet i fængsel. Dømt for at have været med til at planlægge det grusomme mord på Eliza Samudio.
 Foto: Ritzau Scanpix

På papiret lyder skiftet for 38-årige Bruno Fernandes de Souza, der i hjemlandet bedst er kendt som Bruno, ikke specielt.

Men det er det når man hører om de skrækkelige ting han har gjort.

Orion Futebol Clube annoncerede Bruno som deres nye målmand. Klubben skal konkurrere i Super Copa Pioneer dette år, og her er Bruno altså en del af truppen.

Og det er en særdeles farlig målmand som de har fået fingrene i.

Han har nemlig siddet i fængsel. Dømt for at planlægge mordet på sin elskerinde Eliza Samudio.

Eliza Samudio og Bruno mødte hinanden i 2009 til et arrangeret 24 timers sexorgie. Dette deltog målmanden ofte i til trods for, at han var gift og havde to døtre.

Tre måneder senere blev Eliza Samudio gravid. Under graviditeten blev hun angiveligt bortført af to af Brunos venner, der prøvede at tvinge Eliza til at tage ukendte stoffer som skulle føre til en abort.

Eliza Samudio viste glad og stolt bumpet på maven frem, da hun var gravid.
Eliza Samudio viste glad og stolt bumpet på maven frem, da hun var gravid.
 Foto: Scanpix Denmark

Det skete ikke og i stedet endte hun med at føde en dreng i februar 2010.

Og herfra gik det helt galt.

Efter fødslen blev hun bortført med en pistol for panden. Her blev hun og babyen ført til Brunos hus.

Eliza Samudio blev i huset bundet til en stol og tævet i seks dage af et hold, der blandt andet bestod af Brunos kone, en af hans andre tidligere elskerinder, hans teenagefætter og en tidligere politibetjent.

Til sidst blev hun kvalt lige foran sin søn.

Tragedien slutter desværre ikke her.

Efterfølgende skulle hendes krop være blevet skåret i stykker, og derefter blev kropstykkerne lidt efter lidt fodret til Brunos ti rottweilere.

Da der udelukkende var knogler tilbage, begravede de delene og hældte beton ud over det hele.

Efter teenagefætteren tilstod og fortalte om historien, blev Bruno dømt skyldig for at have været med til at planlægge det hele.

I juli 2019 blev Brunos dom ændret til en semi-åben fængselsdom, hvilket betød at han fik lov til arbejde uden for fængslet om dagen.

I januar blev han prøveløsladt. Bruno kunne derfor genoptage fodboldkarrieren, så længe han hver tredje måned melder ind til fængslet.

Eliza Samudio og Brunos søn bliver i dag passet af Elizas mor, der endnu ikke har fortalt, hvad Bruno har siddet i fængsel for.

Inden fængselsdommen nåede Bruno at spille for Atlético Mineiro, Corinthians og Flamengo.

Sponsoreret indhold