Sport19. oktober 2023

Bramfri Bendtner: - Jeg ville elske at være landstræner

Den tidligere landsholdsspiller er slet ikke i tvivl om, hvordan han ville gribe trænerrollen an
Nicklas Bendtner scorede 30 mål for landsholdet.
Nicklas Bendtner scorede 30 mål for landsholdet.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det kører ikke på skinner for det danske herrelandshold. Det har medført kritik af både spillere, DBU og særligt landstræner Kasper Hjulmand.

DBUs fodbolddirektør Peter Møller har dog været helt klar i spyttet omkring, at sædet under Kasper Hjulmand ikke brænder - ja, det skulle ikke engang være lunkent.

Men skulle han på et tidspunkt komme på andre tanker, så har han allerede mindst én håbefuld kandidat til jobbet. Nemlig ingen ringere end Nicklas Bendtner, der selv opnåede 81 landskampe i sin aktive karriere:

- Jeg ville elske at være landstræner. Elske, elske, elske. Det ville være fart over feltet og 4-3-3. Uanset spillermaterialet. 4-3-3 og så kører vi bare, og det er angrebsfodbold, fortæller Bendtner i podcasten "Stolpe Ind".

For nu er det måske mere en drøm, men scenariet er ikke helt utænkeligt. Bendtner er nemlig godt i gang med at blive træner.

- Jeg har jo A-licensen, men for at kunne gå videre på P (Pro-licensen red.), så skal du være tilknyttet en klub, siger han, men fortæller samtidig, at han lige nu prioriterer sin 'skuespilkarriere' i programmet "Nicklas Pranker". Derfor må trænergerningen altså vente lidt endnu.

Sponsoreret indhold