Sport8. april 2024

Bodybuilder-stjerne fundet død efter seks dage

Politiet efterforsker fitness og TikTok-stjernen Rhayara Morais død, efter hun blev fundet livløs i sit hjem i Brasilien
Bodybuilderens følgere er i sorg over nyheden. 
Bodybuilderens følgere er i sorg over nyheden.
 Foto: Rhayara Morais Instagram

Rhayara Morais delte gavmildt ud af sine træningsrutiner til over en halv million følgere på TikTok og næsten 150.000 fans på Instagram.

Ud over en masse træningsvideoer, var Morais heller ikke bleg for at vise sine svulmende former frem i lingeri, der ikke overlod meget til fantasien.

Men forleden blev den 34-årige bodybuilder og influencer fundet død i sin lejlighed, det skriver International The News. Det var politiet, der fandt liget af den unge kvinde i hendes lejlighed i Aguas Claras, Brasilien. En bekymret veninde havde slået alarm, efter hun ikke kunne få fat på Rhayara.

Politiet mener, at Moiras havde ligget alene i lejligheden i seks dage, før de fandt hende. Myndighederne har efterfølgende indledt en efterforskning af hendes død.

Mange af hendes følgere har siden spekuleret i, om Rhayara kunne være død som følge af en pludselig opstået sygdom. Men ingen af teorierne er altså blevet bekræftet endnu.

Rhayara Morais, der i mange år spillede fodbold, gik all in på styrkeløft for to år siden og vandt blandt andet en regional styrkeløft-titel.

Fans har siden nyheden kom ud oversvømmet sociale medier med hyldester til den afdøde bodybuilder.

En af hendes Instagram-følgere skrev: - Jeg kan ikke tro på denne triste og pludselige nyhed. Hvil i fred smukke pige. Gud vil tage imod dig i himlen.

En anden skriver: - Min ven gennem mere end 15 år, vi studerede sammen, arbejdede sammen og det var dig, der opfordrede mig til at træne og passe på mig selv. Jeg kan stadig ikke fatte at du er væk, min elskede.

En tredje tilføjer: - Jeg er i chok! Du vil blive meget savnet! Må Jesus modtage dig.

Sponsoreret indhold