Sport17. august 2023

Bizar chikane afbryder tenniskamp: Se den skøre video her

Da verdens nummer fire forsøgte at serve, blev han afbrudt af en imaginær bi, der skulle vise sig at være en ældre kvindes mærkelige påfund
Han har prøvet lidt af hvert i sin tid på ATP-touren, men dén opførsel havde den gode Tsitsipas alligevel aldrig været ude for, fortæller han. 
Han har prøvet lidt af hvert i sin tid på ATP-touren, men dén opførsel havde den gode Tsitsipas alligevel aldrig været ude for, fortæller han.
 Foto: Ritzau Scanpix

Tennisspilleren Stefanos Tsitsipas var ude for en noget (bi)zar oplevelse i aftes dansk tid, da han spillede sin første kamp ved Western & Southern Open i Cincinatti, der er en opvarmningsturnering til US Open.

Da han forsøgte at serve, blev Tsitsipas afbrudt af en lyd, der umiskendeligt lød som en summende bi.

Til at begynde med troede grækeren, at det var et egentligt insekt, der summede omkring ham, hvilket fik ham til at vifte med sin ketcher. Han indså dog hurtigt, at lyden kom fra en kvindelig tilskuer på tribunen.

Tennisspilleren henvendte sig så til stoledommeren, Nacho Forcadell, for at fremlægge sin klage.

- Der er en person bag mig, der imiterer en bi. Synes du, det er okay? spurgte en lettere irriteret Tsitsipas.

Hændelsen skabte en del forvirring på banen. Tsitsipas fortalte sin modstander, amerikanske Ben Shelton, at han aldrig havde oplevet noget lignende i sin karriere.

Europæeren henvendte sig så i en blanding af vrede, forundring og vantro til tilskuerne bag ham for at identificere ophavskvinden.

I videoen, der lige nu cirkulerer på sociale medier, kan man se en mandlig tilskuer blandt publikum, som er hurtig til at udpege en blond, ældre kvinde med hat og solbriller som den skyldige - trods hun indledningsvis bedyrer sin uskyld.

Der går dog ikke længe inden kvinden indrømmer sin mærkelige opførsel, hvorpå hun undskylder over for Tsitsipas.

På trods af afbrydelsen formåede Stefanos Tsitsipas at bevare sin koncentration og vandt kampen med cifrene 7-6(3), 7-6(2) og gik videre til næste runde.

Sponsoreret indhold