Sport26. maj 2023

Bettina Palle om hyldest til far: Med mig altid

Boksetævnet fredag aften er en cadeu til Mogens Palles betydning for dansk professionel boksning gennem otte årtier
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fredag aften kan Bettina Palle endelig for en kort stund slappe af, når hun og Danish Fight Night byder velkommen til en kæmpe boksefest i Royal Arena. Et event som også er til ære for Mogens Palle.
  Video: Kaspar Wenstrup. Journalist: Oliver Morell Andersen

Bettina Palle har løbet stærkt de seneste måneder, med det formål at sikre flere gode bokseoplevelser på dansk grund. Hun står i dag alene med ansvaret, efter Mogens Palle gik bort i august 2022.

- Det er ikke voldsomt anderledes, fordi min far havde været syg længe, så jeg har lavet meget af det selv. Men nogle ting går lidt hurtigere, når jeg ikke behøver at spørge nogen.

- Der kan også være lidt flaskehals, fordi alle så vil spørge mig om noget, fortæller promotoren.

Arbejdet kender hun alt til, og hun finder derfor også en trøst i den vante arbejdsgang.

Det er meget rart at lave noget som jeg er vant til at lave, så det hjælper mig videre med at komme videre efter min fars og mors død, siger hun.

Arrangementet er også en hyldest til far Mogens, men det bliver ikke så anderledes for Bettina af den grund.

- Min far er med mig altid. Så det tænker jeg ikke så meget over, han er der bare altid, ikke? fortæller hun med et smil.

Bokse-arven lever altså videre i Palle-familien, men om forældrene udelukkende ville være stolte af- og bifalde Bettinas valg, det er hun ikke helt overbevist om.

- Ja, det tænker jeg også, men jeg er ikke helt sikker på, at man ikke bare ville synes, at jeg var dybt idiot, at jeg kører videre.Fordi det har været meget op ad bakke økonomisk, men i det store hele ville han nok være lidt stolt, forklarer hun.

Palle har foreløbigt lavet en aftale om to stævner i Royal Arena i 2023, men målsætningen er en videreudvikling af dansk professionel boksning med Royal Arena som et nyt boksemekka i København.

På sigt forventer Bettina Palle op til fire boksestævner årligt i arenaen i Ørestad.

Aftenens stævne kan ses på Pluto TV.

Sponsoreret indhold