Sport18. september 2023 (opd. 18. september 2023)

Better Collective køber Tipsbladet

Det danske fodboldmedie, Tipsbladet, er netop blevet købt af koncernen Better Collective

Fodboldmediet Tipsbladet er blevet købt af sportsmediekoncernen Better Collective.

Det skriver Tipsbladet.

Better Collective har købt Tipsbladet med overtagelse 1. oktober fra den nuværende ejerkreds, hvor Henrik Stegger Nielsen har været den primære ejer, lyder det.

Jesper Søgaard, der er medstifter og administrerende direktør i Better Collective, er stolt over overtagelsen.

- Opkøbet passer perfekt til vores vision om at blive den førende digitale sportsmediegruppe og vores strategi om at opkøbe stærke mediebrands med et loyalt publikum.

- Jeg ser meget frem til at byde den dedikerede redaktion på Tipsbladet velkommen i Better Collective, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan løfte indholdet, der i årevis har begejstret så mange danske sportsfans, siger Søgaard.

Henrik Stegger Nielsen nåede at eje i Tipsbladet i 16 år.

- Siden 2007, hvor jeg købte Tipsbladet, har jeg knoklet for at gøre det til en sund og bæredygtig forretning. Det er lykkedes, og jeg kunne dårligt forestille mig nogle bedre købere af Tipsbladet end Better Collective.

- Jeg ved, at de både vil passe godt på Tipsbladet og med deres ambitioner og kompetencer udvikle det i endnu højere grad, siger Henrik Stegger Nielsen, der selv følger med og fortsætter i Better Collective-regi.

Better Collective er en dansk stiftet sportsmediekoncern med hovedkontor i København. Den blev i 2004 stiftet af de to gymnasiekammerater fra Viborg, Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen.

Better Collective, der er noteret på Børsen i Sverige, ejer sportsmedier, bettingfora og techvirksomheder på tværs af Europa og Nord- og Sydamerika.

Sponsoreret indhold