Sport25. juli 2023

Ben Stiller hylder Jonas Vingegaards plejehjemsbesøg: - Respekt til Jonas

Den amerikanske skuespiller er vild med Jonas Vingegaards prioriteringer, når den danske dobbelte Tour de France-vinder bliver hyldet på torsdag i Glyngøre
Ben Stiller er vild med den danske Tour de France-vinder. Det fortæller han på Twitter, hvor han sender en lille hyldest til Jonas Vingegaard.
Ben Stiller er vild med den danske Tour de France-vinder. Det fortæller han på Twitter, hvor han sender en lille hyldest til Jonas Vingegaard.
 Foto: Ritzau Scanpix

På torsdag lader Jonas Vingegaard sig hylde i Glyngøre.

Programmet for folkefesten er også færdiggjort og her står det klart, at Vingegaard har valgt at begynde ved Glyngøre Plejecenter.

Og netop valget om at besøge Glyngøre Plejecenter som det første er noget som den 57-årige Hollywood-stjerne Ben Stiller er vild med.

- Jeg synes, at det er så cool, at et besøg hos de ældre er, hvad Tour de France-vinderen prioriterer. Jeg har aldrig set sådan noget i en anden sportsgren. Respekt til Jonas Vingegaard, skriver Ben Stiller på Twitter.

Under Tour de France har Ben Stiller også været aktiv på Twitter, hvor han flere gange ikke var bleg for at rose Jonas Vingegaards præstationer.

I kommentarsporet til tweetet omkring Jonas Vingegaards prioriteringer har Ben Stiller dog kommet til at tagge den forkerte profil.

Der er opstået et problem i forlængelse af Tour de France-vinderens triumf – en falsk profil, som har fået over 26.000 følgere, udgiver sig nemlig for at være Jonas Vingegaard på Twitter.

Ruten fra lufthavnen og ind til Rådhuspladsen er allerede på plads. Er man derfor en af dem som har planer om at hylde Jonas Vingegaard onsdag, kan hele ruten ses her.

Sponsoreret indhold