Sport25. april 2024 (opd. 25. april 2024)

Bekræfter: Jason Jaspers er færdig i Esbjerg Energy

Den danske ishockeyklub skriver i en pressemeddelelse, at man stopper samarbejdet. Jason Jaspers har stået i spidsen for Esbjerg Energy siden sommeren 2020
Esbjerg Energy har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Jason Jaspers. Jaspers har stået i spidsen for ishockeyklubben siden sommeren 2020.
Esbjerg Energy har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Jason Jaspers. Jaspers har stået i spidsen for ishockeyklubben siden sommeren 2020.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den danske ishockeyklub Esbjerg Energy stopper samarbejdet med cheftræner Jason Jaspers.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Esbjerg nåede i den netop afsluttede sæson frem til finalen i Metal Ligaen, hvor det blev til et nederlag i seks kampe til Sønderjyske.

I semifinalen slog det vestjyske mandskab Aalborg Pirates, der de seneste to år forinden var blevet dansk mester og i denne sæson havde vundet grundspillet.

- Jason Jaspers har udført et flot arbejde hos Esbjerg Energy. I de fire sæsoner, hvor han var ansat som cheftræner i Esbjerg lykkedes det hvert år at avancere fra slutspillets kvartfinaler, siger klubbens direktør, Peder Krogsgaard.

Esbjerg har siden sommeren 2020 haft Jason Jaspers som cheftræner.

- Jason kom til Esbjerg som ung uprøvet cheftræner efter en lang glorværdig karriere i nordamerikansk og tysk ishockey. I de forgangne fire år har han udviklet sig til en cheftræner med et stort potentiale, siger Krogsgaard.

Klubben melder ikke noget om, hvem der skal afløse 43-årige Jaspers.

- Jaspers efterlader et talentfuldt mandskab med nogle rutinerede udenlandske spillere. Hos Esbjerg Energy er vi overbeviste om, at Jasons fremtid vil ligge i en større europæisk liga. Men måske fremtiden byder på et gensyn, siger Peder Krogsgaard.

Sponsoreret indhold