Sport26. april 2024

Basketstjerne smadrer Lamborghini i trafikuheld

Basketstjernen Kelly Oubre Jr. var mandag involveret i et trafikuheld, der ser ud til at have kostet ham sin elskede bil
Philadelphia 76ers' Kelly Oubre Jr. i aktion torsdag aften.  
Philadelphia 76ers' Kelly Oubre Jr. i aktion torsdag aften.
 Foto: Matt Slocum/ASSOCIATED PRESS

Kelly Oubre Jr. havde forleden det, man nok bedst kan beskrive som en exceptionelt træls mandag. Først led hans hold et smerteligt nederlag, og senere smadrede han sin svinedyre bil i et uheld.

Philadelphia politiafdeling bekræfter til TMZ, at bilulykken skete omkring kl. 01:45 natten til tirsdag amerikansk tid. Kort efter, at Oubre og Philadelphia 76ers tabte playoff-kampen i Madison Square Garden med 104-101 til New York Knicks.

Politiet oplyser, at Oubres lilla Lamborghini "overså et rødt trafiksignal" og "pløjede ind i en 2023 Hyundai Elantra". Heldigvis bekræfter politiet samtidig, at ingen har rapporteret om personskader. Men de oplyser, at begge køretøjer skulle bugseres fra stedet efter at have fået flere skader.

Philadelphia 76ers bekræfter til TMZ Sports, at klubben "er opmærksom på ulykken".

https://imgix.seoghoer.dk/2024-04-26/r6u56ru6r5u.PNG
Oubre med sin elskede bil.
 Foto: Intersection Magazine

Uheldet har med al sandsynlighed taget hårdt på Oubre. Han har tidligere stolt vist bilen frem, og endda poseret med den til et interview med Intersection Magazine.

Han kan dog glæde sig over, at det torsdag aften lykkedes 76ers at vinde den tredje playoff-kamp mod Knicks, som nu "kun" fører 2-1. Hver playoff-serie spilles som bedst af syv kampe.

Prisen på en Lamborghini afhænger i øvrigt af model, årgang, stand og hvor den er købt. Men billig, det er den ikke.

Du skal som minimum af med omkring 211.500 dollars for den billigste udgave, og den bedste i klassen kan koste helt op til $8,3 millioner dollars.

Sponsoreret indhold