Sport 2. juni

Barndomsvennerne Clara Tauson og Holger Rune hænger ud sammen under French Open: - Vi hygger jo bare

Tenniskollegaerne har kun fokus på at rykke op på ranglisterne, men når tiden tillader at fokusere på andet, bruger barndomsvennerne tid med hinanden
Clara Tauson, 20, og Holger Rune, 20, kender hinanden fra barndommen, og de to danske tenniskometer håber derfor også på at slå hovederne sammen og spise en frokost i Paris ved French Open.
Clara Tauson, 20, og Holger Rune, 20, kender hinanden fra barndommen, og de to danske tenniskometer håber derfor også på at slå hovederne sammen og spise en frokost i Paris ved French Open.
Foto: Ritzau Scanpix

De to 20-årige danske tennisstjerner Clara Tauson og Holger Rune befinder sig i øjeblikket i Paris hvor French Open finder sted.

Og når man er til samme turnering med en anden dansker, man ovenikøbet kender fra barndommen, bruges tiden også lidt med hinanden når det tillades.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller Clara Tauson i et interview med BT.

- Vi er glade og håber for hinanden, at vi begge gør det godt. Vi hygger jo bare. Det er dejligt, at vi er to danskere til denne her turnering, så vi kan snakke lidt dansk sammen.

Den unge bokser Thorbjørn Boudigaard var begravet i et misbrug, mistede sit arbejde og prøvede at tage sit eget liv. Nu fortæller Thorbjørn, hvordan han fandt vejen tilbage til bokseringen og livet.
Kilde: SE og HØR

Til samme medie fortalte Holger Rune i sidste uge, at han håber på at slå hovederne sammen med Clara Tauson, og at venneparret også havde snakket om at spise en frokost sammen, hvis begge programmer ville tillade det.

Hvis man håber på dansk grussucces i Paris er der for nu ikke den store tvivl om, at Holger Rune er den største favorit til at tage fra Paris og French Open med en titel.

Med rigtig mange rejsedage om året er det ikke fordi, at hverken Clara Tauson eller Holger Rune bruger meget tid i deres eget hjem.

Fælles for tenniskometer er dog, at de begge har sagt farvel til Danmark og i stedet er bosat i Monaco.

Sponsoreret indhold