Sport18. januar 2024

Barcelona møver sig forbi endnu en miniput i pokalen

FC Barcelona slog Unionistas fra den tredjebedste spanske række og gik videre til kvartfinalen i Copa del Rey

FC Barcelona har ikke ligefrem imponeret i den spanske pokalturnering i de seneste uger, men catalonierne står alligevel i kvartfinalen.

Unionistas fra den tredjebedste spanske fodboldrække kom torsdag aften foran 1-0, men Barcelona endte med at vinde ottendedelsfinalen med cifrene 3-1.

Tidligere i januar var Barcelona også i problemer mod et hold fra den fjerdebedste spanske række. Barcelona vandt ved den lejlighed 3-2 over Barbastro.

I torsdagens kamp nettede hjemmeholdets Alvaro Gomez til 1-0 på en helflugter efter en halv time, og den føring holdt til kort før pausen.

Barcelona-angriberen Ferran Torres udlignede til 1-1 på en friløber, og dermed kunne de to hold gå til pause med balance i regnskabet.

Andreas Christensen, som startede inde i det centrale forsvar for Barcelona, blev skiftet ud i pausen.

Barcelona-træner Xavi Hernandez foretog yderligere tre indskiftninger efter en time for at sætte skub i tingene.

Ind kom stjernerne Robert Lewandowski, Ilkay Gündogan og Pedri, og det hjalp på udeholdets indsats.

På tre minutter i slutningen af anden halvleg lykkedes det Barcelona at score to gange.

Efter 69 minutter scorede forsvarsspilleren Jules Kounde til 2-1, inden forsvarskollegaen Alejandro Balde øgede til slutresultatet 3-1.

Real Madrid er også i aktion i pokalen, når holdet gæster lokalrivalerne fra Atletico Madrid om en plads i kvartfinalen.