Sport6. oktober 2022

Av, av, av: Her bliver baneløber SMADRET af spiller

Baneløberen har efterfølgende politianmeldt NFL-stjernen bag tacklingen for vold
En baneløber fik sig en brutal overraskelse, da han pludselig blev tacklet af Los Angeles Rams-spillerne Takkarist McKinley og Bobby Wagner.
En baneløber fik sig en brutal overraskelse, da han pludselig blev tacklet af Los Angeles Rams-spillerne Takkarist McKinley og Bobby Wagner.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at han syntes, det var en sjov idé til at starte med, men det sluttede ikke ligefrem særlig sjovt for en baneløber forleden.

I hvert fald blev han brutalt tacklet for åben skærm og foran tusindvis af tilskuere, da han natten til mandag dansk tid løb ind på banen under NFL-kampen mellem Los Angeles Rams og San Francisco 49'ers.

Baneløberen formåede at løbe fra flere sikkerhedsvagter efter at have hoppet over hegnet og ned på banen, men han kunne dog ikke undvige Los Angeles Rams-spillerne Takkarist McKinley og Bobby Wagner.

Især sidstnævnte fik sat en voldsom tackling ind på den unavngivne mand, som simpelthen fløj direkte ned i jorden ved sammenstødet med den muskuløse linebacker.

Herefter tog sikkerhedsvagter over og førte baneløberen ud af banen, hvorefter han fik sig en bøde.

Episoden er siden gået viralt på sociale medier, hvor folk finder tacklingen yderst grinagtig.

Se episoden herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Baneløberen er dog bestemt ikke tilfreds med situationen.

Han har i hvert fald efterfølgende politianmeldt Bobby Wagner for tacklingen, som, han mener, svarer til et voldeligt overfald.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie har organisationen Direct Action Everywhere siden taget ansvar for baneløberiet, da manden angiveligt løb på banen i protest over en retssag om nogle stjåle grise fra en grisefarm.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her bliver baneløberen stoppet af Takkarist McKinley og især Bobby Wagner.
Her bliver baneløberen stoppet af Takkarist McKinley og især Bobby Wagner.
 Foto: Ritzau Scanpix

Organisationen kalder tacklingen for "et brutalt overfald" og udtaler, at baneløberen har fået et brændemærke som følge af tacklingen, men derudover har det okay fysisk.

Bobby Wagner har bekræftet, at han er blevet politianmeldt, men han tager tilsyneladende sagen roligt og står ved sin tackling.

- Jeg fokuserer ikke rigtig på det, siger han og fortsætter:

- Jeg er mere bekymret for den sikkerhedsvagt, som slog sig, da han prøvede at fange ham. Man ved aldrig, hvad en fan har i hånden, eller hvad han vil gøre, så nogle gange må man bare gøre, hvad man må gøre.

Heller ikke Bobby Wagners træner, Sean McVay, er bekymret over politianmeldelsen.

- Vi ved alle, hvad Bobbys intentioner var, og jeg støtter ham. Det er det eneste, jeg har at sige, og jeg tror ikke, at der er nogen, som er uenige i det.

Sponsoreret indhold