Sport18. april 2023

ATP-arrangør skuffet over Holger Runes nej

I svenske Båstad havde arrangørerne håbet på, at Holger Rune ville tage imod en invitation. Men danskeren har andre planer
Holger Rune har sagt nej til at dyste mod Casper Ruud. 
Holger Rune har sagt nej til at dyste mod Casper Ruud.
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Hos de svenske arrangører af ATP-turneringen i Båstad havde man håbet på at gøre et nordisk tennisbrag mellem Holger Rune og Casper Ruud til en mulighed.

Casper Ruud har takket ja til invitationen, men Holger Rune har valgt ikke at stille op i grusturneringen i juli. Holger Runes afvisning vækker ærgrelse hos turneringschef Christer Hult.

- Han er fantastisk, men han har besluttet ikke at spille. Det er en skuffelse for os, siger Christer Hult til Helsingborgs Dagblad.

Han er til gengæld glad for, at Casper Ruud har sagt ja til at deltage. Casper Ruud vandt turneringen i 2021.

- Det betyder meget, at han kommer. Han bliver mere svensk end nogen anden nordmand i den uge, han spiller i Båstad. Han har mange fans på plads, siger turneringschefen til avisen.

Casper Ruud er lige nu nummer tre i verden, mens Holger Rune er nummer syv som deres landes bedste mandlige tennisspillere.

I søndags tabte Holger Rune finalen i ATP-turneringen Monte Carlo Masters.

Herrernes ATP-turnering i Båstad spilles i år fra 17. til 23. juli. Kvindernes WTA-turnering i samme by spilles fra 10. til 15.

Sponsoreret indhold