Sport9. juli 2023

Asbjørn Sennels er død

Den tidligere Brøndby IF og Viborg FF-spiller er død i en alder af 44 år
Efter Asbjørn Sennels stoppede fodboldkarrieren, har han arbejdet som gymnasielektor og også prøvet at gøre sig en karriere i lokalpolitik.
Efter Asbjørn Sennels stoppede fodboldkarrieren, har han arbejdet som gymnasielektor og også prøvet at gøre sig en karriere i lokalpolitik.
 Foto: Ritzau Scanpix

I en alt, alt for tidlig alder har verden måtte sige farvel til den tidligere fodboldspiller og lokalpolitiker Asbjørn Sennels.

På et opslag på Facebook skriver Asbjørn Sennels kone, Marie Rode Sennels, at Asbjørn Sennels i en alt, alt for tidlig alder er gået bort.

Han blev 44 år.

Asbjørn Sennels fik konstateret uhelbredelig småcellekræft i foråret.

Efter den nyhed kom frem hyldede Viborg FF-fansene klubkoryfæet for hans store indsats i klubben.

Det skete i forbindelse med en fodboldkamp mod netop Brøndby IF som Asbjørn Sennels også nåede at spille for.

Her havde fansene lavet et smukt banner med følgende tekst.

- Du kom tilbage, da der blev kaldt. Trak i kløvertrøjen, da det gjaldt. Du gav os så mange store minder. Asbjørn Sennels – En fighter, en klubmand, en vinder.

Asbjørn Sennels svarede tilbage med en takkebesked på Facebook via konens profil.

I sin aktive fodboldkarriere spillede forsvarsspilleren for Viborg af tre omgange. Det blev til over 200 Superliga-kampe sammenlagt for Viborg FF og Brøndby IF - i 2003 fik han desuden debut på det danske landshold.

Både Brøndby IF og Viborg FF har reageret på den alt, alt for tidlige død.

- Vi har med stor sorg modtaget den tragiske nyhed om, at Asbjørn Sennels er gået bort efter få måneders sygdom. Brøndby IF's tanker og dybeste kondolencer går til Asbjørns familie og venner i denne svære tid.

- Vi har med dyb sorg modtaget beskeden om, at Asbjørn Sennels er gået bort efter få måneders sygdom. Asbjørn vil for evigt have en særlig plads i VFF-historien. En fighter. En klubmand. En vinder. Hvil i fred.

Da fodboldkarrieren sluttede i 2012 blev Asbjørn Sennels efterfølgende gymnasielærer.

Han gjorde sig også en karriere i lokalpolitik, hvor han i 2021 stillede op for Det Konservative Folkeparti til Kommunalvalget.

Foruden sin kone Marie Rode Sennels efterlader Asbjørn Sennels sig også en søn og en datter.

Sponsoreret indhold