Sport28. november 2023

Anne Mette Hansen om Györ-brud: - Ville ønske, det var foregået anderledes

Det kunne godt være gjort på en bedre måde. Sådan lyder det fra Anne Mette Hansen om "bruddet" med den ungarske klub Györ, som hun nåede at spille for i seks år
Anne Mette Hansen nåede at spille seks år i Györ. 
Anne Mette Hansen nåede at spille seks år i Györ.
 Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Anne Mette Hansen når flot milepæl: – Det er sindssygt at tænke på

Alt godt har en ende.

Det måtte Anne Mette Hansen også sande, da hun i sommer forlod ungarske Györ efter seks år i klubben.

Her nåede hun blandt andet at vinde tre Champions League-titler samt flere nationale mesterskaber og pokaltitler.

Trods en rolle som anfører i den store klub, så fik hun kort inden årsskiftet besked på, at hendes tid i klubben var forbi, når kontrakten udløb i sommer.

En besked, der var hård at sluge, og ifølge landsholdsstjernen selv kunne det også være blevet gjort på en pænere måde.

- Jeg havde håbet på, at det stoppede på en anden måde, end det gjorde. Jeg synes, det var ærgerligt, at det blev sådan efter seks år i klubben, siger hun til SE og HØR uden at uddybe videre, hvordan afskeden blev håndteret.

- Jeg kan ikke ændre på noget nu. Jeg er glad, hvor jeg er og prøver altid at se positivt på det. Her har jeg fået spilleglæden igen, så det var også den rigtige beslutning for mig, men jeg ville ønske, det var foregået anderledes, tilføjer hun.

Selvom landsholdsprofilen ikke nødvendigvis var videre tilfreds med måden, klubben og hun skiltes på, så slår hun fast, at hun hverken er bitter eller vred på nogen i klubben.

- Det er meget få mennesker, jeg har det sådan med, og man skal aldrig smække med dørene. Man ved ikke, hvornår man pludseligt støder ind i folk igen, så nej, og jeg tænker da også, at der er god stemning, når jeg på et tidspunkt kommer derned igen.

Efter seks år i Ungarn nåede "AM" også at opbygge flere stærke venskaber i klubben - ikke mindst med de holdkammerater, hun spillede sammen med i størstedelen af tiden på holdet.

Dem savner hun, og trods de svære betingelser for fortsat at ses jævnligt, så er tråden stadig varm til flere i den ungarske topklub.

- Jeg prøver at holde kontakten ved lige, og vi skriver stadig sammen.

Anne Mette Hansen skiftede i sommer til franske Metz.

Her spiller hun sammen med Louise Burgaard og Kristina Jørgensen.

Sponsoreret indhold