Sport26. marts 2023

Anne Cecilie La Cour i lykkeboble: Er blevet mor til tvillinger

En børneflok på i forvejen to er lige blevet fordoblet hjemme hos den tidligere professionelle håndboldspiller Anne Cecilie La Cour
Tidligere topspiller Anne Cecilie La Cour er nu tvillingemor 
Tidligere topspiller Anne Cecilie La Cour er nu tvillingemor
 Foto: Scanpix Denmark

Da hun forrige år valgt at droppe en strålende sportskarriere – efter ti år på toppen – var det ikke kun for at skifte spor samt flytte til København med drømme om at komme ind på politiskolen.

Det var for den 29-årige tidligere håndboldspiller også for at få den lille familie til at fungere.

Og nu er der ankommet flere familiemedlemmer til den lille klan på Vesterbro, hvor Anne Cecilie La Cour bor med to døtre og manden - håndkollegaen Mads Knutzon.

Den tidligere topspiller er nemlig blevet mor til tvillinger – én af hver.

På Instagram afslører hun søndag, at de to nyankomne vidundere hedder Osvald og Rigmor, og det vælter allerede ind med likes og lykønskninger til den lille familie.

Mon ikke også tvillingerne kommer til at vende op og ned på verden hjemme hos La Cour og resten af flokken – ikke bare i den kommende tid, men helt generelt. Ligesom Anne Cecilie gjorde sig nogle vigtige erkendelser, da hun blev mor til datteren Ellinor tilbage i 2017.

– Jeg har sagt til mig selv, at nu bliver jeg nødt til at anerkende, at jeg faktisk har gjort det her. Det er jo ikke en selvfølge, at man kan træne gennem hele graviditeten. At man kan være disciplineret nok til det, fortalte hun om at jonglere rollen som mor og håndboldsstjerne samtidigt i et interview med DR

Anne Cecilie La Cour og Mads Knutzon blev viet i sommeren 2022. I oktober sidste år afslørede de, at de ventede ikke bare ét men to børn.

– Livet er fuld af overraskelser og i min mave er der to af dem, skrev La Cour under et billede af hele familien.

Sponsoreret indhold