Sport5. juni 2022

Andreas Christensen: Konen HAR født

Landsholdet må formentlig undvære Andreas Christensen under mandagens kamp - heldigvis på grund af lykkelige omstændigheder i hans familie
Andreas Christensen - også kendt som AC - og hustru Katrine Fogt Friis er blevet forældre.
Andreas Christensen - også kendt som AC - og hustru Katrine Fogt Friis er blevet forældre.
 Foto: Aller Media

Det danske fodboldlandshold må formentlig også undvære Andreas Christensen i mandagens Nations League-kamp på udebane mod Østrig.

Det siger landstræner Kasper Hjulmand søndag aften på et pressemøde i Wien.

Den stærke forsvarsspiller missede fredagens kamp mod Frankrig grundet familieforøgelse, og han er fortsat ikke vendt tilbage til landsholdslejren efter de lykkelige omstændigheder. Hjulmand holder dog en lille dør på klem.

- "AC" er blevet far, og det har vi ønsket ham tillykke med. Han når ikke at træne med i aften (søndag, red.), og så må vi se, om han er klar til i morgen, siger Kasper Hjulmand.

Midtbanespilleren Christian Nørgaard missede kampen mod Frankrig efter at have døjet med en mindre forstrækning i læggen. Han kan heller ikke være med mod Østrig.

- "Nør" bliver ikke klar, konstaterer Hjulmand.

Samtidig meddeler landstræneren, at Jonas Wind og Kasper Dolberg er tvivlsomme deltagere mod Østrig. Wind sad over mod Frankrig i fredags, men Dolberg startede inde, men rev skulderen af led undervejs.

Sponsoreret indhold