Sport9. juni 2022

Andreas Christensen afslører kønnet: Har fået en søn

Den danske stjerne har fået en søn, og det kniber lidt med søvnen
Andreas Christensen har fået en søn.
Andreas Christensen har fået en søn.
 Foto: ZUMAPRESS.com/Newscom/MEGA

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen er både glad og træt, efter at han i sidste uge blev far til en søn.

Forsvarsspilleren er efter lidt fravær tilbage i den danske landsholdslejr, og som en del af forberedelserne til fredagens Nations League-kamp mod Kroatien står der søvn på menuen.

Det fortæller Andreas Christensen på et pressemøde torsdag eftermiddag.

- De sidste fem dage har været utrolig hårde, og de seneste to nætter har jeg prøvet at indhente så meget søvn som overhovedet muligt.

- Det har været dejligt, men det var et langt forløb, der endte godt, og begge (Christensens samlever og søn, red.) har det godt. Så jeg er utrolig glad, men jeg har stadig noget søvn at indhente, siger Andreas Christensen.

Landsholdet er samlet frem til mandag aften, men forsvarsspilleren kommer til at have flere afstikkere hjem til familien.

- Jeg kan desværre ikke gøre så meget i starten, det er meget mor, der skal i gang. Jeg prøver at være positiv, når jeg er hjemme, og jeg farer lidt frem og tilbage mellem Helsingør og Frederiksberg for at vise min support.

- Det er hårdt i starten, men det er også super dejligt, og jeg bliver utrolig glad hver eneste gang, jeg ser min søn. Jeg er sgu stolt, siger han.

Som følge af familieforøgelsen var forsvarsspilleren fraværende i Danmarks første to Nations League-kampe på udebane mod Frankrig og Østrig. Landstræner Kasper Hjulmand vil ikke lade begrænset nattesøvn være en hindring for at bringe Christensen i spil mod Kroatien.

- Jeg udtager ikke mit hold efter, om de har sovet eller ej, og det kommer jeg aldrig til at gøre. Han er ikke træt mod Kroatien, siger Hjulmand og fortæller om vigtigheden af at råde over forsvarsspilleren:

- Det betyder meget for os at have ham, han er en klassespiller og helt oppe blandt de bedste. Vi får en frisk spiller ind. Selv om han er træt, så skal han nok være der. Han er en vigtig spiller for nutiden og fremtiden, siger Hjulmand.

Foruden en ny status som far kan Andreas Christensens fremtid byde på en anden omvæltning i dagligdagen. Hans kontrakt med Chelsea udløber ved månedens udgang og bliver næppe forlænget. Derfor trækker det op til et klubskifte.

- Jeg håber snart, at der er en afklaring på min fremtid, siger forsvarsspilleren uden at ville gå i detaljer.

Sponsoreret indhold