Sport30. marts 2023

Anders Holch Povlsen overrasker i Tyrkiet: Hyldes af storklubben Galatasaray

Anders Holch Povlsen hyldes lige nu af den tyrkiske klub Galatasay for den hurtige nødhjælp til jordskælvsofrene i Tyrkiet
Rasmus Holch Povlsen (th.) er sportsglad og er blandt andet investor i FC Midtjylland. Her er han til fodboldkamp med Nikolaj Lie Kaas (tv.).
Rasmus Holch Povlsen (th.) er sportsglad og er blandt andet investor i FC Midtjylland. Her er han til fodboldkamp med Nikolaj Lie Kaas (tv.).
 Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Danmarks næstrigeste mand Anders Holch Povlsen er blevet hyldet af en af Tyrkiets største fodboldklubber Galatasaray.

Bestsellerdirektøren var nemlig hurtig til at sende nødhjælp til jordskælvsofrene i Tyrkiet, efter landet blev ramt af katastrofen i februar i år.

Derfor var Anders Holch Povlsen inviteret indenfor af Galatasaray, hvor klubbens vicepræsident Cemal Özgörkey tog sig godt af danskeren.

Det skriver Galatasay på sin hjemmeside.

Den danske rigmand fik både den helt store tur på Galatasarays museum, mens han også fik en historietime i klubbens historie.

Det blev også til et kort møde med klubpræsidenten Dursun Aydın Özbek, hvor der blev taget billeder.

Anders Holch Povlsen støttede en indsamling, som der er faciliteret af Galatasaray, og det er også derfor, at han blev hyldet på den måde.

"Bestseller lyste op som det første internationale brand, der kom til undsætning i Galatasarays kampagne for at hjælpe ofrene for jordskælvskatastrofen," skriver Galatasaray, der har vundet den tyrkiske Süper Lig 22 gange.

Bestseller står bag flere store danske tøjmærker som Jack &, Veromoda og Only, og de skal være med til at gøre Galatsarays tøjafdeling mere bæredygtig.

Sponsoreret indhold