Sport10. januar 2024

Allan Agerholm fratræder som formand for Parken Sport & Entertainment

Agerholm har været formand for bestyrelsen i parken siden 2021
Bestyrelsesformand Allan L. Agerholm, da Superligaklubben FC København præsenterer klubbens nye cheftræner et pressemøde i Parken i København tirsdag den 20. september 2022.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix)
Allan Agerholm stopper som formand i PSE.
 Foto: Ritzau Scanpix

Allan Agerholm fratræder som formand for Parken Sport & Entertainment, selskabet bag fodboldklubben FC København. Det oplyser FCK onsdag på sin hjemmeside.

Allan Agerholm tiltrådte som formand i Parken i foråret 2021 og har dermed besat stillingen i lidt under tre år.

Henrik Møgelmose er i stedet konstitueret som formand i Parken, mens Michael Stenskrog bliver næstformand foreløbig frem til generalforsamlingen i april 2024.

- Vi takker Allan for en stor indsats for Parken Sport & Entertainment og respekterer hans beslutning og ønske om at fokusere på de andre opgaver, han arbejder med.

- Han har bidraget til en stærk og positiv udvikling af selskabet på tværs af alle vores forretningsområder, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, siger Henrik Møgelmose til FCK's hjemmeside.

Allan Agerholm udtræder også af bestyrelsen i Parken og ser nu frem til at få mere tid til andre opgaver.

- Formandsposten er meget tidskrævende og levner ikke meget tid til andre projekter.

- Jeg har mærket efter og må indrømme, at jeg har behov for at være mere ledelsesmæssigt udøvende, og det går fremadrettet ikke godt i spænd med en så tidskrævende rolle, som formandsposten er i Parken Sport & Entertainment.

- Og så er tidspunktet for at stoppe rigtigt, nu hvor Parken og FCK er et rigtigt godt sted - både økonomisk og sportsligt, siger Allan Agerholm.

Bestyrelsen i Parken vil nu begynde arbejdet med at finde en ny kandidat til posten som formand.

Sponsoreret indhold