Sport7. marts 2023

Alene med børnene: Det gør Jeanette Ottesen, når ungerne er blevet puttet

Efter skilsmissen fra Marco Loughran, står Jeanette Ottesen pludseligt med mere ansvar som mor, og det har fået svømmeren til at tænke i alternativer
Jeanette Ottesen er blevet singlemor efter hun blev skilt fra Marco Loughran. Derfor står hun ofte alene med sine to børn og skal derfor finde alternativer, når hun skal passe sin træning i hverdagen.
Jeanette Ottesen er blevet singlemor efter hun blev skilt fra Marco Loughran. Derfor står hun ofte alene med sine to børn og skal derfor finde alternativer, når hun skal passe sin træning i hverdagen.
 Foto: Birger Storm

I december meldte Jeanette Ottesen ud, at hun skulle skilles fra Marco Loughran efter mere end fem års ægteskab.

Skilsmissen kom ikke mange måneder efter, at Jeanette Ottesen netop var blevet mor til sit andet barn, nemlig sønnen Harley.

Parret havde i forvejen også datteren Billie-Mai, og derfor er det en noget anderledes hverdag som Jeanette Ottesen har fået.

Tidligere har hun til SE og HØR fortalt, at livet som singlemor er hårdt, men at hun heldigvis har gode mennesker omkring sig.

Ottesen har ikke præcist fortalt om, hvordan ordningen er mellem hende og Marco Loughran, men meget tyder på, at Ottesen ofte står alene med ansvaret.

I Christian Fuhlendorffs nye afsnit af podcasten ”Hva så?!” gæster Jeanette Ottesen, og her falder snakken blandt andet på, hvordan man holder kroppen ved lige, når man er en tidligere skarpskåret sportsstjerne.

Med to børn på henholdsvis fem år og fem måneder, er der ikke tid til den helt store træningstur i fitnesscentret. Derfor har den tidligere svømmestjerne tænkt i alternativer.

- Man skal finde balancen. Jeg kunne godt tænke mig at få en bedre rytme med træningen, men det er svært. Specielt når man står ret meget alene med to unger. Så når ungerne er puttet, tager jeg måtten frem og laver crunches inde på stuegulvet, siger Jeanette Ottesen i podcasten.

Det er ikke en gang en uge siden, at Jeanette Ottesen til SE og HØR afslørede, at årsagen til skilsmissen skyldes, at Marco Loughran havde været hende utro.

Også i podcasten kommer hun mere ind på, hvordan livet fuldstændig har ændret sig for den 35-årige tidligere svømmer.

- Det er en ret vild drejning mit liv pludseligt tog (med at blive single, red.). Det var ikke lige den situation, jeg troede, at jeg skulle stå i.

- Jeg synes godt nok, at jeg har oplevet mange virkelig hårde ting, men de har også gjort mig til den, jeg er. De har gjort mig ret stærk psykisk, og jeg synes bare, at livet bliver ved med at udsætte en for vilde ting, man skal håndtere. Det stopper jo ikke.

Udover utroskaben og skilsmissen fortæller Jeanette Ottesen også, hvilke andre hårde oplevelser, som hun har haft.

Her nævner hun særligt sin bogudgivelse, der medførte en større shitstorm, og tiden i hendes liv, hvor hun ikke var velkommen til at træne i et professionelt setup i sin svømmeklub fordi hun var gravid.

Sponsoreret indhold