Sport6. februar 2024

Agger i underskud: Forsøger at redde virksomheden

Daniel Agger måtte i efteråret 2022 redde Tatodoo fra konkurs med en klækkelig millionindsprøjtning, men virksomhedens fremtid er stadig usikker
Daniel Aggers firma er fortsat i problemer.
Daniel Aggers firma er fortsat i problemer.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Daniel Agger måtte i 2022 komme Tattoodo til undsætning, da tatoveringsplatformen var ved at gå konkurs.

Her var det Aggers andet firma, Maruda ApS, der skød 7.6 mio. kr. ind i virksomheden.

Efter rekonstruktionen ejer Agger mere end 50 procent af virksomheden, hvor flere kendte navne inden da var med som investorer. Blandt andre Hummel-ejer Christian Stadil, arkitekt Bjarke Ingels, skuespiller Nikolaj Coster-Waldau og erhvervsmanden Peter Warnøe.

Nu skriver Finans imidlertid, at Tatodoos fremtid fortsat er usikker. Regnskabet viser et negativt driftsresultat på 29,2 mio. kr. og et underskud i virksomheden på 14,5 mio. efter skat.

- Vi gør opmærksom på, at der er væsentlig usikkerhed, idet der kan rejses betydelig tvivl om selskabets mulighed for at fortsætte driften, skriver selskabets uafhængige revisor.

Konkret arbejder Tatodoo nu på at finde 8,7 mio. kroner, så firmaet kan fortsætte efter juni 2024.

Trods virksomheden har resulteret i et milliontab på lige under 100 mio. kr. gennem de sidste fem år, forholder Tatodoo sig optimistisk:

- Siden relanceringen i januar 2023 har vi set vækst på tværs af vores KPI’er og modtaget positiv feedback fra kunder og tatovører, skriver Tattoodo i regnskabet.

Udover Daniel Agger er hans tidligere landsholdskammerat Simon Kjær også blandt medejerne efter rekonstruktionen.

Sponsoreret indhold