Sport15. marts 2024 (opd. 15. marts 2024)

32-årig stopper på toppen efter Super Bowl-sejr

Den legendariske forsvarsspiller Aaron Donald, der blev kendt for sin nådesløse jagt på quarterbacks, siger farvel til NFL. Hans ti år lange indsats hos Los Angeles Rams kulminerede med en sejr i Super Bowl og personlige hædersbevisninger som årets forsvarsspiller
Så er karrieren slut for Aaron Donald.
Så er karrieren slut for Aaron Donald.
 Foto: Mark J. Terrill/AP/Ritzau Scanpix

NFL-stjernen Aaron Donald, der tre gange er blevet kåret til årets forsvarsspiller i NFL, indstiller karrieren efter ti år i ligaen.

Det skriver 32-årige Donald selv på Twitter.

- Gennem hele min karriere har jeg givet alt på fodboldbanen både fysisk og psykisk. Jeg har dedikeret alle 365 dage om året til at blive den bedst mulige spiller, jeg kunne blive, lyder det fra Donald.

Forsvarsstjernen kom ind i ligaen i 2014, da Los Angeles Rams valgte ham med valg nummer 13 i draften.

Fra dag et leverede Donald på banen, og han blev i sin første sæson kåret til den bedste forsvarsspiller af førsteårsspillerne.

Han spillede hele sin karriere for Los Angeles Rams og var en holdets helt store stjerner, da man i 2022 vandt Super Bowl efter en sejr over Cincinnati Bengals i finalen.

- Jeg har respekteret spillet som ingen anden, og jeg er velsignet over at kunne slutte min NFL-karriere i den samme klub, som jeg startede i, skriver Donald.

- Ikke mange spillere får mulighed for at vinde Super Bowl og slutte karrieren i samme klub, som man startede i. Det vil jeg aldrig tage for givet.

32-årige gjorde i mange år livet surt for modstanderens quarterback, som han jagtede fra sit udgangspunkt på den defensive linje.

111 sacks er forsvarsstjernen i alt noteret for i sine ti år i ligaen.

Ud over Donald i 2017, 2018 og 2020 blev kåret til årets forsvarsspiller, blev han otte gange valgt til årets hold i NFL.

Senest i den forgangne 2023-sæson, der blev Donalds sidste i ligaen.

Sponsoreret indhold