Sport22. december 2023

26 danske mål sikrer sejren

Især Emil Jakobsen var i målhumør for Flensburg-Handewitt, der vandt over Balingen-Weilstetten i Bundesligaen
Emil Jakobsen gjorde det fremragende under kampen.
Emil Jakobsen gjorde det fremragende under kampen.
 Arkivfoto: Jürgen Fromme/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Trine Østergaard flyttede fra kæresten

En kvartet af danske håndboldspillere leverede 26 mål for Flensburg-Handewitt, der fredag aften vandt 34-32 ude over Balingen-Weilstetten i den tyske Bundesliga.

Fløjen Emil Jakobsen blev kampens topscorer med 12 mål. Derudover bidrog bagspillerne Lasse Møller og Simon Pytlick med syv og seks mål, mens fløjen Johan Hansen scorede en enkelt gang for Flensburg.

De 26 mål var i høj grad med til at hjælpe Flensburg til sejr, og især Emil Jakobsen var afgørende i slutfasen.

Det stod 31-31 med fire minutter tilbage af kampen, da Emil Jakobsen scorede to mål i træk og bragte gæsterne foran 33-31.

Hjemmeholdet reducerede til 32-33, inden Simon Pytlick cementerede sejren med målet til 34-32.

Flensburg, der også råder over danskerne Lukas Jørgensen, Mads Mensah og Kevin Møller i truppen, er med sejren stadig med i toppen af Bundesligaen.

Med 28 point efter 18 kampe er Flensburg nummer tre i ligaen. Magdeburg, der fredag vandt 31-27 hjemme over Göppingen, topper rækken med 32 point.

I den kamp scorede stregspilleren Magnus Saugstrup fem mål for Magdeburg, der også råder over bagspilleren Michael Damgaard, der ikke var med i fredagens kamp på grund af en skade.

Tidligere fredag meddelte Magdeburg, at klubben har forlænget kontrakten med Michael Damgaard frem til sommeren 2025. Det en forlængelse på et år.

Magdeburg forventer tidligst, at 33-årige Michael Damgaard kan være tilbage i aktion til februar.

Senere fredag vandt Füchse Berlin 37-28 hjemme over Leipzig. I den kamp udmærkede to danskere sig med ti mål hver for Füchse Berlin.

Bagspillerne Lasse Andersson og Mathias Gidsel kom op på tocifrede antal scoringer, mens fløjen Hans Lindberg blev noteret for to mål for Füchse Berlin.

Lasse Andersson rundede samtidig sit mål nummer 500 i Bundesligaen.

Füchse Berlin har med sejren 32 point ligesom Magdeburg, der kun fører den tætte række på grund af en lidt bedre målscore.

Sponsoreret indhold