Sport24. juli 2022 (opd. 29. juli 2022)

14-årig dræbt i tivoli: Her siger Aarhus farvel

Under årets Aarhus Walk lægger AGF-fans blomster ved Tivoli Friheden til minde om 14-årig pige

Den sidste ære

Da fans af fodboldklubben AGF søndag formiddag gennemførte Aarhus Walk forud for årets første hjemmebanekamp, mindedes de samtidig den 14-årige pige, der forrige torsdag mistede livet i en ulykke i Tivoli Friheden.

Det er fjerde gang, at klubben gennemfører Aarhus Walk, der startede med blandt andet AGF-andagt i Skt. Lukas Kirke og livemusik på Ingerslevs Boulevard. Herfra gik AGF-fansene i samlet flok til Ceres Park.

Undervejs passerede de Tivoli Friheden, hvor en 14-årig pige mistede livet, og en 13-årig dreng kom til skade i en ulykke i rutsjebanen Cobra.

- Det er jo en festdag for AGF, men flere fans har udtrykt ønske om, at vi gjorde noget for at mindes den tragiske ulykke, siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

Derfor stod 15-20 spillere fra klubbens kvindehold klar i krydset ved Tivoli Friheden og udleverede i alt 10.000 gerbera-stilke til de forbipasserende fans.

- De kunne så lægge blomsterne på hækkene langs Stadion Allé.

- Det synes vi, er en god måde at mindes og vise respekt for den 14-årige pige, siger Søren Højlund Carlsen.

Teknologisk Institut er stadig i gang med at undersøge, hvordan ulykken kunne ske. Tivoli Friheden har dog allerede besluttet helt at fjerne Cobra fra forlystelseshaven.

Sponsoreret indhold