Sponsoreret
15. maj 2023

Vind en ladeboks og et års gratis ladeabonnement til din elbil

Hvad end du er elbilsejer eller bliver det om lidt, så er her konkurrencen for dig.
Annonce for Greenbow
Elbil
 Foto: Unsplash

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Som elbilsejer ved du, at det kan være svært at finde en pålidelig og enkel ladeløsning. Men nu er der godt nyt: Greenbow faciliterer nemlig en konkurrence, hvor du kan vinde et års gratis ladeabonnement og installation af en ladeboks til en værdi af 4.371 kr.

Når du har Greenbow som ladeløsning får du desuden adgang til et stort netværk af ladesteder, så du ikke skal bekymre dig om at kunne lade op, når du er på farten.

Klik her og deltag i konkurrencen om et års gratis ladeabonnement og installation af ladeboks

Nem og simpel ladeløsning

Greenbows enkle og overskuelige løsninger samler alt det vigtige omkring at lade din elbil i én pakke. Du behøver altså ikke at bekymre dig om forskellige ladebrikker og apps.

I stedet er det hele samlet i en enkelt app, som du blandt andet kan bruge til at sikre, at din bil lader op, når strømmen er billigst. Vinder du konkurrencen, bliver laderen selvfølgelig installeret kvit og frit hjemme hos dig.

Vind et års gratis ladeabonnement og installation af ladeboks her

Adgang til et stort netværk af ladesteder

Greenbow investerer ikke i offentligt tilgængelige ladere, men bruger i stedet deres energi på at give dig adgang til så mange ladere som muligt.

Derfor kan du altid finde et sted at lade op. Du får nemlig roaming-adgang til over 300.000 ladere i Europa. Med appen kan du let finde ladestederne, når du er på farten.

Så tilmeld dig konkurrencen i dag, og vær med til at gøre en grøn forskel med en pålidelig ladeløsning og fri adgang til et stort netværk af ladesteder.

Tilmeld dig konkurrencen her og bliv den heldige vinder