Sponsoreret
8. marts 2023

Test din viden og vind!

Hvor meget ved du egentlig om ligestilling i Danmark? Quiz med her, og vind et premium abonnement til BookBeat
Annonce for DM Fagforening
Test din viden og vind!

Test dig selv her, og vind lækre præmier.

I Danmark har vi en idé om, at vi er et af de lande, der er i front, når det kommer til ligestilling. Men er vi nu også det?

I 1989 blev Danmark det første land i verden, som gjorde registreret partnerskab mellem to personer af samme køn lovligt. Men det ligger efterhånden mange år tilbage, og der er sket meget i både Danmark og resten af verden siden.

Du kan øge opmærksomheden om ligestilling i Danmark ved at teste din viden om emnet. Det er sjovt og lærerigt, og så bidrager du til at bringe fokus på ligestilling og sparke liv i debatten.

Bliv udfordret på din viden om aktuelle ligestillingsemner i Danmark. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort til BookBeat, hvor du kan høre lydbøger om både ligestilling og alle mulige andre emner.

Test din viden, og deltag i konkurrencen om 6 måneders premium abonnement til BookBeat.

Vind og lyt

Klik her for at komme til testen og få chancen for at vinde.

Har du helt styr på, hvordan det står til med ligestillingen i Danmark, så burde quizzen om det højaktuelle debatemne være en smal sag for dig.

Tager du quizzen, deltager du samtidig i lodtrækningen om 2 x 6 måneders gratis premium abonnement til BookBeat en værdi af 654 kr. stykket. Her kan du høre alle de lydbøger, du vil.

Quiz med ved at klikke her og vinde et abonnement til BookBeat.

Vinderne trækkes d. 13 april.

DM Fagforening

DM er en dansk faglig organisation, som organiserer akademikere. DM forhandler overenskomster og rådgiver sine medlemmer om blandt andet løn, ansættelsesvilkår, karriere og arbejdsmiljø og arbejder på at påvirke beslutningstagere, så arbejdsvilkårene for medlemmerne generelt bliver bedre.