se og hør rabatkoder
12. august 2016

Sparetip: Spar op til 70% på sommer-udsalget

Sommerudsalget er i fuld gang og traditionen tro bugner hylderne med varer, du kan købe til spotpris. Og hvis du kender de hemmelige rabatkoder, kan du spare helt op til 70% af originalprisen
Lasse Føhns
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/saver_rabat.jpg

Sommermånederne er lig med intense udsalg og unikke slagtilbud, og sommeren 2016 er ingen undtagelse. Især tøj, sko og mode er sat markant ned i pris, særligt hos online butikker som eksempelvis Asos, Stylepit og Miinto - for tilbudsjægerne er det et sandt paradis, der gør det muligt at pifte garderoben op, før turen går til endnu et paradis under mere sydlige himmelstrøg.

Sommerudsalget varer typisk en måned, og det er en vigtig periode for mange butikker, fordi det er en periode med mange kunder og en høj omsætning, og som samtidig frigiver plads til de mange nye varer fra efterårskollektionen.

Se alle de seneste rabatkoder og tilbud på SE og HØR SAVER

Onlinebutikker i kraftig vækst

Onlinebutikkerne er i kraftig vækst, og det er der mange gode grunde til. Onlinebutikker har ikke de samme udgifter til dyre butikslokaler, medarbejdere og trykte kataloger, som de fysiske butikker har, og derfor er priserne ofte lavere og rabatterne større online.

Men prisen er ikke den eneste grund til, at mange foretrækker at handle online. Onlinehandel er en meget fleksibel måde at handle på, som kan foretages hjemmefra på alle tider af døgnet. Man skal ikke stå i kø i timevis for at få et godt tilbud, og varerne bliver leveret lige til døren.

Desuden har de fleste onlinebutikker et større udvalg end de fysiske butikker, og priserne er gennemskuelige, fordi det er nemt at sammenligne varer og priser på internettet. Sidste trumfkort er den lovbestemte 14 dages fortrydelsesret, der gælder for alle onlinebutikker, men som ikke gælder for udsalgsvarer købt i fysiske butikker.

De fysiske butikker har dog stadigvæk deres fordele: Man kan få personlig service fra en medarbejder, der ved noget om produkterne, og det er muligt at prøve produkterne, før man køber dem. Desuden får man sine varer med hjem med det samme, modsat i onlinebutikkerne hvor leveringen kan tage flere dage.

Rabatkoder og hemmelige rabatsider

Mange onlinebutikker har rabatkoder og hemmelige rabatsider, som de bruger i forbindelse med deres markedsføringsaktiviteter. Rabatkoderne og rabatsiderne giver en besparelse på de købte varer, men det er de færreste forbrugere, der kender disse mere eller mindre hemmelige rabatmuligheder.

Det er der en god grund til, for butikkerne ønsker naturligvis ikke at give rabatter til samtlige kunder. Ikke desto mindre findes der mange portaler på internettet, der giver et samlet overblik over rabatkoderne og rabatsiderne.

På SE og HØR SAVER tilbyder vi alle besøgende en række eksklusive og meget fordelagtige rabatkoder og tilbud til populære butikker som Telia, Ellos, Nelly, Unoliving, Hotels, Sportmaster, Boozt, inkClub, VidaXl, Kaufmann, Unisport og Wupti mfl. Tilbud og rabatkoder tilføjes og opdateres dagligt.

Se alle de seneste rabatkoder og tilbud på SE og HØR SAVER