Reality18. marts 2024

Zilas Gregersen rørt til tårer: Kom ind på drømmeuddannelsen

”Paradise”-vinderens mandag har været fyldt med ængstelighed, nervøsitet, tårer og grin
Der er god grund til, at Zilas Gregersen har fundet det store smil frem mandag. Han er nemlig et skridt tættere på sin helt store drøm, da han er en af de otte ud af 135, som er kommet ind på Musicalakademiet på Den Danske Scenekunstskole i Fredericia.
Der er god grund til, at Zilas Gregersen har fundet det store smil frem mandag. Han er nemlig et skridt tættere på sin helt store drøm, da han er en af de otte ud af 135, som er kommet ind på Musicalakademiet på Den Danske Scenekunstskole i Fredericia.
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Kendis-beef: Melvin Kakooza sagsøgt af Jon Nørgaard

Mandag aften kan nogle gange godt kalde på en øl for at fejre, at den første arbejdsdag i ugen er overstået.

Men lige denne mandag er der en helt anden grund til, at Zilas Gregersen knapper en øl eller to op.

Han er nemlig kommet et skridt tættere på sin helt store drøm.

”Paradise”-vinderen er nemlig kommet ind på Musicalakademiet på Den Danske Scenekunstskole i Fredericia.

– Jeg er bare megastolt, megaglad og megalettet, siger han til SE og HØR.

Ifølge realityfyren var der 135, der søgte om optagelse og blot otte, som kom ind. Og her var Zilas, som søgte for første gang, en af de otte udvalgte.

Hele weekenden har han været på en hemmelig bootcamp med drama-, sang- og danseprøver i Fredericia sammen med de 21 andre, som var gået videre til anden runde.

Mandag ville alle 22 få enten et afslag eller en plads, og derfor har natten mellem søndag og mandag også været helt forfærdelig.

– Jeg har været total ængstelig. Jeg har ikke lukket et øje i nat, fordi jeg har været så nervøs. Jo mere jeg tænkte på det, jo mere skræmmende var det. Jeg tjekkede min mail hvert femte minut.

I eftermiddag tikkede mailen ind, og den var fyldt med gode nyheder, da han havde fået en plads på bacheloruddannelsen i musical.

– Jeg faldt vitterligt ned af stolen og begyndte at tude og grine på samme tid. Jeg var bare så lettet og glad og stolt. Det gik op for mig, at det ændrer mit liv.

Den tidligere ”Paradise” og ”Good Luck Guys”-deltager drømmer om at leve af at være performer, og netop den drøm er blevet lidt mere reel, efter optagelsen på Den Danske Scenekunstskole.

Med studiestart i år betyder det dog også, at han om ikke forfærdelig lang tid skal rykke hele livet og hverdagen fra København til Fredericia.

Først står den dog på et par øl mandag aften for at fejre den store nyhed.

Sponsoreret indhold