Reality 21. marts 2019

YouTube-stjerne med i "Ex on the beach"

"Ex on the beach"-villaen bliver et kendt medlem rigere, når YouTube-stjernen Oliver Bloch tjekker ind. Det har han selv afsløret i en ny video
Foto: Discovery/Nicolas Tobias Følsgaard

Kendisfaktoren er i forvejen høj i "Ex on the beach med Fie Laursen i villaen. Nu bliver den forøget en smule, da netstjernen Oliver Bloch gør sin entre i programmet.

YouTube-kometen har selv afsløret sin medvirken i det vilde reality-show i en video på sin kanal. Han røber dog ikke, hvornår han tjekker ind i det populære knaldeprogram.

- Jeg er med i den nye sæson af "Ex on the beach". Jeg må ikke sige mere, selv om jeg har lyst til at sige en hel masse, siger Oliver Bloch i en spørgevideo på sin YouTube-kanal.

En masse af hans følgere har åbenbart spottet en af hans tatoveringer i en trailer til "Ex on the beach", og siden da er den muskuløse fyre blevet bombarderet med spørgsmål om sin deltagelse.

Se hele videoen her, hvor Oliver Bloch snakker om "Ex on the beach" ca. tre minutter inde:

Artiklen fortsætter under videoen...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ved ikke, hvornår jeg kommer ind i programmet. Men jeg er med, afslører Oliver Bloch til sine mange følgere.

Det er meget begrænset med informationer, som den hårdtpumpede netstjerne deler ud af om "Ex on the beach". Han åbner dog op for, at han egentlig ikke have tænkt sig at lave reality-tv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Discovery/Nicolas Tobias Følsgaard

På sin YouTube-kanal viser Oliver tit klip fra sin træning, som man kan se har givet pote. (Foto: Discovery/Nicolas Tobias Følsgaard)

- Jeg ved godt, at jeg har sagt, at jeg ikke vil være med i sådan nogle programmer, men det tager vi på et andet tidspunkt. Men jeg blev spurgt, og det lød sjovt, fortæller Oliver Bloch i videoen.

Resten af videoen består af Oliver, som svarer på en masse spørgsmål fra sine følgere.

Du kan se "Ex on the beach" fra søndag til tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4.

Se hele SE og HØRs dækning af den røde løber til Guldtuben 2018:

Sponsoreret indhold