"X Factor"-vinder viser nyfødt søn frem

(Foto: Aller Media)

I sidste uge blev ”X Factor”-vinderen Noah Skaalum og kæresten Sika forældre for første gang.

Her fødte Sika således parrets søn - og nu viser farmand Noah stolt sønnen frem.

På instagram har "X Factor"-vinderen således delt et billede af sin søn, der har fået navnet Elion Oscar Skaalum.

Til billedet skriver "X Factor"-sangeren blot: "Mit guld".

Noah var bare 15 år gammel, da stjernen i 2011 vandt den fjerde sæson af "X Factor". Dengang var han kendt som Sarah Skaalum Jørgensen, men de sidste år har han gennemgået en forvandling fra kvinde til mand.

Om kønsskiftet har ”X Factor”-sangeren tidligere udtalt:

Vis dette opslag på Instagram

Jeg vil være helt ærlig og sige - jeg kan godt lide at rykke til folks holdninger, og provokere lidt. Ikke fordi jeg vil gå nogen på - MEN FORDI VI TRÆNGER TIL AT LÆRE! Lære at mit (eller andres) liv ikke rager andre, og forstå, at i ved så meget om mig, fordi JEG vil dele mit liv - men det giver dig ikke ret til at lege kommentator til mit liv. Bare så du ved detjeg deler, fordi at hvis ikke der er nogen der gør, hvordan skal vi så lære? Jeg vil gerne bidrager til læring, med nogle kærlige men provokerende prik, som måske får dig til at åbne øjnene for verden, som den rigtig er - og ikke som den engang var #transdad #transman #heltalmindeligeunormaleforaeldre #spørgomhjælphvisdueritvivl

Et opslag delt af Noah skaalum (@noahskaalum) den

- Jeg har altid lidt vidst det. Jeg har altid ville have drengenes tøj på, altid ville gøre alt det, som samfundets kønsnormer siger, at drengene skal. Spillet fodbold, slået hul på knæet, klatret i træer. Sika tvang mig til at arbejde lidt med de tanker, som jeg havde haft længe, men havde gemt lidt væk. Der gik fem-seks år, før jeg virkelig blev klar over, hvad det indebar at føle sig mere som dreng. At det ikke bare handler om tøjstilen, sagde Noah til DR i oktober 2018.

Noah og Sika blev gift på Gladsaxe Rådhus tilbage i 2014.

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close