X Factor: Vi gjorde det!

In Joy klarede den allersidste hurdle, da dommerne lod sig imponere af deres potentiale og sendte dem videre i taberdysten mod Peter

In Joy klarede den allersidste hurdle, da dommerne lod sig imponere af deres potentiale og sendte dem videre i taberdysten mod Peter

Foto: All Over

Lights, Camera, Action!

Liveudsendelserne i X Factor 2010 er skudt i gang. De første drømme er knust, mens andre har fået deres stjerneambitioner styrket.

Daniel, Jesper, Anna, Thomas, countrygruppen The Fireflies, 8210 og Tine var alle med i sidstnævnte lykkelige kategori, da aftenens sidste sms-stemmer var afgivet og folkedommen eksekveret. Dermed er de med i kapløbet om finalepladserne i det store afslutningsshow, der finder sted i Parken - landets største livescene.

I sær Jesper, der elektrorockede sig talentfuldt igennem Muses "Uprising", høstede stor ros fra dommerne.

- Jeg oplever en fokuseret og professionel dreng. Godt gået, lød det fra en begejstret Remee, der tydeligt var stolt af sin nye gulddreng.

Men også Pernille Rosendahl var imponeret over den kun 15-årige deltager.

- Jeg gider godt se dine koncerter, og jeg vil gerne købe dine plader, proklamerede hun.

Jesper måtte dog se sin rival Thomas score liveshowets største bifald. Med Coldplays monsterhit "Viva La Vida" fik han nemlig dommerne op af stolene til aftenens eneste stående applaus.

Selv om Peter i går udtalte, at han følte sig sikker på at gå videre, stoppede eventyret sluttede brat for den robuste, jyske dørmand.

Soulshock gjorde kort proces, da dommerne for første gang under liveshowet viste en smule tænder:

- Du skal ud, Peter, lød beskeden uden omsvøb.

- Det er sørgeligt, men alle deltagere var superfede. Èn skal være den første, men jeg kommer til at savne mine nye bedste venner, sagde Peter efter sin exit

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close