X Factor25. februar 2009

X Factor: Skrøbelig - ikke nervøs

Sidsel er overvældet over den opmærksomhed, liveudsendelserne medfører
Sidsel er fuld af selvtillid og insisterer på, at hendes usikre udtryk ikke skyldes nervøsitet
Sidsel er fuld af selvtillid og insisterer på, at hendes usikre udtryk ikke skyldes nervøsitet
 Foto: DR

Inden de stærkt hypede liveudsendelser i "X Factor" gik i gang for mindre end tre uger siden, var den kun 16-årige Sidsel fra Silkeborg udråbt til talentshowets helt store favorit.

Men så blev der sendt levende billeder fra DR Byen. Direkte. Og den fysisk lille piges favoritværdighed skrumpede. Lina Rafn kaldte hende direkte nervøs, og selv om Blachman protesterede i et forsøg på at beskytte sin artist, så var det tydeligt for enhver, at det at stå foran et levende publikum og bevidstheden om, at mere end halvanden million mennesker sad ude i stuerne og så på, påvirkede Sidsel.

- Men det er ikke rigtigt, at jeg var nervøs. I alle tilfælde ikke på den dårlige måde. Men det hele har taget en anden fart, og der er en spænding omkring programmet og en forventning til mig, som jeg ikke havde forestillet mig, siger Sidsel til seoghoer.dk.

Drejer sig ikke bare om at være smart

- Men nervøs vil jeg ikke kalde mig. Det er jo noget af en drøm, når man står der på scenen. Jeg vil snarere sige, at jeg er skrøbelig. Når jeg skal synge, så drejer det sig meget om at leve sig ind i sangen, og det drejer sig ikke bare om at være smart, siger hun.

Spørgsmålet er, om det ikke trods alt vil være smart at droppe noget af skrøbeligheden på fredag, hvor der er dømt storladent amerikansk poptapet, når deltagerne skal synge Motown-sange.

Sponsoreret indhold