X Factor10. marts 2009

”X Factor”: Skrid, Linda

Blachman lægger ikke skjul på, hvem han gerne så stemt ud på fredag
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/x-factor/linda1-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

Den gode Blachman er i sit både kyniske og onde lune, når han op til fredagens femte liveudsendelse manifesterer sin holdning til, hvem den næste, som ryger ud af "X Factor", er.

- Jeg ser personligt gerne Linda ude. Det gør jeg sateme, siger han i dag i Ekstra Bladet.

Med den udmelding har den skaldede skarpretter lagt i kakkelovnen til endnu en gang forargelse over sine meninger. Ligesom der slet ikke er tvivl om, at Blachman spiller sin rolle i "X Factor" på akkurat samme præmisser, som når Robinson-deltagerne svælger i intriger og perfiditeter i ørådet.

- Hun (Linda, red.) er så fokuseret, at hun helt har mistet humoren og evnen til at dele ud af den menneskelige storhed, som vi alle som udgangspunkt har fået i dåbsgave, siger han til avisen.

- Jeg går efter hende, men sådan er spillet. Af kunstneriske grunde vil jeg foretrække, at mine tre unge solister kom i finalen, melder han ud uden dog på nogen måde at uddybe, at en sejr til en af hans kunstnere også ville betyde, at han selv ville komme til at stå bag en rigtig godt sælgende vinderplade.

Linda Andrews, som er den sidst tilbageværende i kategorien for solister over 25 år, er naturligvis overrasket over udmeldingen.

- Jeg er målløs. Men heldigvis er det ikke kun ham, som bestemmer, siger hun til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold