X Factor18. marts 2009

”X Factor”: Skarpretter skyder med skarpt

Blachman tager til genmæle efter at være bagtalt af Lina og Remee
Det er ikke altid, stemningen mellem dommerne er lige god
Det er ikke altid, stemningen mellem dommerne er lige god
 Foto: All Over

Han ligger i sengen med feber. Derfor kom han ikke til det ugentlige dommer-pressemøde i mandags. Det benyttede de to øvrige dommere til lige at fyre en bredside af mod ham.

Men sådan leger man ikke, synes Thomas Blachman at sige. Fra sin sygeseng tager han nu bladet fra munden, og den skaldede skarpretter er bestemt ikke bange for at skyde med skarpt mod sine to meddommere Lina og Remee.

- Nu er det sateme nok, siger han i dag i Ekstra Bladet.

- Problemet for dem er jo, at jeg har vundet på det personlige plan - også første gang - så programmet stort se kun bliver omtalt i mit navn. Det går dem ad Helvede til. Nu vil de profileres. Men det går ikke. De skal bare begynde. Så går bussen, og de får igen - også fra sygesengen, siger Blachman.

Om det hele ikke bare er et stort mediestunt, hvor de tre dommere bevidst foregiver at rase mod hinanden, så nogle kunne foranlediges til at tro, at de er uvenner for alvor, er svært at sige, men perfiditeterne er i alle tilfælde underholdende. Blachman raser således videre over ABC, og ikke mindst Remee får en bredside, samtidig med at den skaldede skarpretter får promoveret sine egne kunstnere.

- Det ville være helt fint, hvis Sidsel og Mohamed kommer i finalen, som de naturlige børn, der er, i stedet for en gruppe, der er skabt, fordi visse folk ikke kan holde ud ikke at vinde, siger han,

Sponsoreret indhold